• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nelson: Zvezda može više nego lane

Plejmejker crveno-bijelih spreman za "paklen" rad na Zlatiboru. Evroliga najveći izazov.

 Nelson: Zvezda može više nego lane Izvor: MONDO

Demarkus Nelson tokom ljetnje pauze je mnogo putovao po Sjevernoj Americi, ali je blagovremeno počeo sa "pripremama za pripreme", tako da je u Srbiju doputovao fizički i psihički spreman da se uključi u "dril" Dejana Radonjića na Zlatiboru.

"Posljednjih dvadesetak dana sam trenirao u jednom kampu u Las Vegasu. Dobro se osjećam i veoma sam motivisan za rad, jer ćemo ove sezone imati još više izazova nego lane. Tu prije svega mislim na utakmice u Evroligi", rekao je Nelson (27 godina, 193 cm) za zvanični klupski sajt.

Iz SAD je stigao u "paketu" sa pojačanjima Blejkom Šilbom i Čarlsom Dženkinsom. Od njih se očekuje da pruže veći doprinos od prošlosezonskog trija Amerikanaca, sa Skotom i Braunom.

Nelson je u ABA ligi bilježio 8,6 poena, 3,7 skokova i 3,6 asistencija po meču, a kako je navedeno na sajtu crveno-bijelih, "njegov doprinos u odbrani bio je nemjerljiv statističkim parametrima".

On je, inače, prvi "Amer" u istoriji Crvene zvezde koji je produžio ugovor sa klubom.

"Svjestan sam da će stručni štab, saigrači i navijači od mene očekivati mnogo više. To može da bude dodatni pritisak, ali sam na to spreman. Želim da nam ova sezona bude uspješnija nego prethodna, smatram da je to moguće i to je jedan od razloga što sam ostao u Zvezdi", jasan je Nelson.

Crveno-bijeli su pod vođstvom Vlade Vukoičića zimus osvojili Kup Radivoja Koraća, a kasnije su poraženi od Partizana u finalima ABA i Superlige.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC