• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević, Milutinov i Musli počeli jako

Košarkaši Partizana lako su nadigrali OKK Beograd u prvoj pripremnoj utakmici pred start sezone 2013/14. Igrali i momci koji su na probi.

 Milosavljević, Milutinov i Musli počeli jako Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana nedavno su počeli pripreme za sezonu 2013/14, a u četvrtak uveče odigrali su i prvu kontrolnu utakmicu.

Okrnjenog sastava, bez svojih reprezentativaca, Bogdana Bogdanovića, Đorđa Gagića i Žofrija Lovernja, crno-bijeli su ubjedljivo pobijedili OKK Beograd rezultatom - 81:55 (20:8, 22:21, 23:15, 16:11).

Trener Duško Vujošević mogao je na djelu da vidi igrače koji se trenutno nalaze na probi i koji se bore za profi ugovor.

Sudeći prema listi strijelaca, ipak su najveću odgovornost preuzeli standardni prvotimci poput Dragana Milosavljevića (23), Nikole Milutinova (14) i Dejana Muslija (11).

Filip Šepa bio je bolji od ostalih u ekipi OKK Beograda, postigao je 14 poena, a "dvocifren" je bio i Nenad Mišanović sa deset.

Crno-bijele nakon ovog meča očekuje turnir u Đevđeliji, koji se održava od 30. avgusta do 1. septembra, gdje pored njih učestvuju i: PAOK, MZT Skoplje i Kožuf, dok se Klonferi sele na Zlatibor, gdje će provesti prvu fazu priprema (od 25. avgusta do 4. septembra).

Potencijalno pojačanje Partizana na poziciji "keca", Francuz Boris Dalo, nije se protiv "klonfera" predstavio treneru i saigračima.

PARTIZAN: Pot, Zlovarić 8, Milutinov 14, Vesterman 4, Milisavljević 4, Milosavljević 23, Malešević 3, Musli 11, Šalić 4, Bezbradica 2, Marelja 4, Andrić 4.

OKK BEOGRAD: Šepa 14, Đuran 2, M. Dimitrijević, Malidžan 2, P. Dimitrijević, Jovanović 3, Bojić 7, Stanković 3, Rikalo 3, Zarić 4, Stojadinović 6, Mišanović 10.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC