• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O Teodosiću i Lučiću sredinom nedjelje

Doktor reprezentacije Srbije Dragan Radovanović kaže da je i dalje teško procijeniti hoće li dvojica važnih igrača biti spremni za EP.

 O Teodosiću i Lučiću sredinom nedjelje Izvor: MONDO

Povratak iz Istanbula u ponedjeljak ujutru, označio je oproštaj Nemanje Dangubića i Luke Mitrovića od nacionalnog tima Srbije - makar za ovo ljeto.

Dušan Ivković tako je nedjelju dana pre puta za Sloveniju, na prvu fazu Eurobasketa, ostao sa 12 zdravih i spremnih igrača, kao i dva "znaka pitanja" u vidu Miloša Teodosića i Vladimira Lučića.

Teodosić je sredinom maja doživio ozbiljnu povredu lista, dok su Lučića "stegla" leđa u julu, tokom priprema u Kranjskoj Gori i od tada je bio u stanju da odigra samo desetak minuta, protiv Francuske u Antibu.

"Teodosić je počeo da radi sa ekipom, ali tokom treninga i dalje ima poseban tretman i nalazi se pod terapijom. Lučića smo vodili kod stručnjaka za kičmu kako bismo razriješili uzrok njegovih tegoba", rekao je za "Sportski žurnal" dr Dragan Radovanović.

Vremena za odlaganje odluke o njihovom statusu ima još samo malo...

"Poslije svih pregleda ćemo konzilijarno donijeti odluku ko je spreman za napore šampionata u Sloveniji. Ne vjerujem da to možemo uraditi prije sredine ove nedjelje", dodao je Radovanović.

Upitan da li može da pošalje košarkaškoj javnosti poruku optimizma, samo je odgovorio da se trudi da savjesno i pošteno radi svoj posao...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC