• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Momak koji je nadigrao Bobija

Talentovani centar crveno-bijelih Dušan Ristić, zajedno sa nekolicinom vršnjaka, prvi put odrađuje seniorske pripreme.

 Momak koji je nadigrao Bobija Izvor: MONDO

Crvena zvezda Telekom ovog ljeta je dosta uložila u dovođenje kvalitetnih stranaca, ali u klubu se nadaju da će u narednim godinama biti znatno manje potrebe za angažmanom skauting službe i da će mjesta u prvom timu moći da popune momci iz već čuvene "generacije 95".

Jedan od njih je Dušan Ristić, koji će tek krajem novembra proslaviti punoljetstvo, što znači da bi ove jeseni u Zvezdi mogao da bude ono što je Nikola Milutinov prošle sezone bio u rivalskom Partizanu.

Pod uslovom da u jakoj konkurenciji izbori mjesto...

"Ovo je mnogo ozbiljnije i drugačije od svega što sam ranije radio. Stručni štab nas je polako uvodio u trening, a sada smo došli do stadijuma kada unapređujemo takitku, ali i fizičku spremu. Na treninzima se radi izuzetno naporno, ali to je jedini način da se nešto postigne i da se napreduje", rekao je učesnik tri završna turnira Evrolige za juniore.

Pored njega, na Zlatiboru od Zvezdinih tinejdžera rade još Rebić, Đukanović, Tejić, Gudurić i Dobrić, dok je Čvorović proslijeđen u FMP na kaljenje.

Za Ristića je zanimljivo da je prošle sezone, u meču Prve lige, nadigrao sadašnjeg klupskog druga Bobana Marjanovića, u duelu FMP Železnika i Mega Vizure.

Golobradi Novosađanin tada je upisao 16 poena i sedam skokova, a Marjanović, kao MVP lige, samo osam poena.

"To je bila jedna od boljih partija u mojoj seniorskoj karijeri. Bobi je sjajan momak u svakom pogledu i jako mi znači kada se nađem naspram njega, kako u igri '1 na 1', tako i u '5 na 5''. U mlađim kategorijama nisam imao prilike da se sretnem sa takvim igračima, snažnijim i višim od mene, pa mi treninzi sa njim mnogo znače za dalji napredak", ističe Ristić.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC