• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Brat Hido" se vraća u Tursku, kod Željka?

Prema informacijama iz Turske, Fenerbahče ponudio Hidajetu Turkoglu da se vrati iz NBA lige.

 "Brat Hido" se vraća u Tursku, kod Željka? Izvor: MONDO

Da li će Željko Obradović dobiti jako ime u svom sastavu u novoj sezoni? Moguće!

Prema informacijama iz Turske, za sada samo nezvaničnim, Fenerbahče je ponudio prvoj zvijezdi turske košarke, Hidajetu Turkogluu da se vrati iz SAD, a Orlandu nudi za njega 3,5 miliona dolara.

Sadašnje stanje stvari je ovakvo: Hido je igrač Orlando Medžika, odnosno pod ugovor je sa NBA klubom, ali pitanje je da li će i ostati igrač Orlanda kada počnu treninzi.

Naime, Orlando je krenuo u podmlađivanje i rekonstrukciju tima, a NBA veteran, kakav je Hido, nije se mnogo naigrao u prošloj sezoni, a ako ostane, neće mnogo ni u narednoj, kako stvari stoje.

Prošle sezone igrao je samo 11 utakmica za Orlando (prosječno tri poena po meču). Doduše, bio je i pod žestokom kaznom, odnosno zabranom igranja zbog korišćenja nekih nedozvoljenih sredstava (nije igrao 20 utakmica).

Poznavaoci prilika u američkoj košarci smatraju da bi ovaj krilni igrač mogao da bude otkupljen za šest miliona dolara, ali isto tako, američki mediji se pitaju da li on sada zaista vrijedi toliko?

Ono što ne valja u cijeloj priči je što je Fenerbahče u grupi sa Partizanom u Evroligi. Dovoljno je pročitati samo neka imena u već postojećem sastavu Fenerbahčea i da se čovjek smrzne - Bo Mekejleb, Linas Kleiza, Kaja Peker... Ne treba zaboraviti ni Nemanju Bjelicu, hrvatskog centra Luku Žorića, još jednog Hrvata sa "mirnom rukom" Bojana Bogdanovića... Naravno, prvo ime Fenerbahčea sada je Željko Obradović.

A drugo bi moglo da bude - Hidajet Turkoglu. On sada ima 34 godine (dobrano gazi ka 35.). Već 13 godina je u NBA ligi. Igrao je za Sakramento Kingse, sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem, potom San Antonio, pa za Orlando, Toronto Finiks, da bi se prije tri godine vratio u Orlando.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC