• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić ide u Moskvu

Dušan Ivković rekao je da će "pleja" CSKA ovih dana pregledati klupski ljekari, a sastav za EP saopštiće tek u nedjelju.

 Teodosić ide u Moskvu Izvor: MONDO

Selektor Srbije Dušan Ivković je prije tri nedjelje, uoči "Trofeja Beograda", najavio da će Miloša Teodosića čekati "do posljednjeg dana", a tako će po svemu sudeći i biti.

Ivković je u srijedu bio na sjednici Skupštine KSS i tom prilikom nije želio da odgovara na pitanja novinara u vezi reprezentacije.

"U prolazu" je rekao samo da se po povratku sa turnira u Istanbulu trenira dva puta dnevno, a opširniju priču odložio je čak do nedjelje, kada će biti organizovana zvanična konferencija pred odlazak u Sloveniju.

Na molbu da otkrije bar neke novosti vezane za oporavak Miloša Teodosića i probleme Vladimira Lučića sa leđima, odgovorio je da ne raspolaže konkretnim informacijama.

"I ja čekam izvještaj ljekara... Teodosić će svakako morati na kontrolni pregled u Moskvu", rekao je Ivković.

CSKA je od početka tražio da i njegovi ljekari budu konsultovani prije eventualnog odlaska sjajnog plejmejkera na Eurobasket. Slično je bilo prošle godine, kada je Nenad Krstić na pripreme nacionalnog tima došao sa povredom skočnog zgloba.

Dušan Ivković radiće sa 14 igrača, izgleda, do samog polaska na Eurobasket u ponedjeljak. Prva utakmica, protiv Litvanije u Jesenicama, zakazana je za srijedu u 21 čas.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC