• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Gusto "sito" u Đevđeliji

Crno-bijele će na turniru u Makedoniji od petka do nedjelje odigrati tri utakmice. Veliki broj igrača u potrazi za ugovorom.

 PARTIZAN: Gusto "sito" u Đevđeliji Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana prošle nedjelje su odigrali prijateljski meč zatvorenog tipa sa OKK Beogradom, a u naredna tri dana očekuje ih isto toliko utakmica, na kojima će se eksperimentalni sastav pod vođstvom Duška Vujoševića premijerno predstaviti publici - istina, makedonskoj.

Crno-bijeli će se u petak uveče sastati sa rivalom iz ABA lige, MZT Skopljem, u subotu sa domaćinom Kožufom i posljednjeg dana turnira sa solunskim Paokom.

Vujošević je na put poveo "miks" prvotimaca iz prethodne sezone, dojučerašnjih juniora, igrača na probi i pojačanja, od kojih neki to još nisu zvanično postali.

Na spisku za Đevđeliju je ukupno 13 igrača: Leo Vesterman, Stefan Pot, Boris Dalo, Mihajlo Andrić, Dragan Milosavljević, Petar Aranitović, Strahinja Mićović, Nikola Malešević, Dražen Zlovarić, Nemanja Bezbradica, Aleksandar Marelja, Nikola Milutinov, Đoko Šalić.

Kandidat za reprezentaciju Dejan Musli ostao je u Beogradu zbog povrede, Đorđe Gagić, Bogdan Bogdanović i Žofri Lovernj pripremaju se za Evropsko prvenstvo, dok se Davis Bertans u SAD oporavlja od povrede.

Crno-bijeli će u prvoj polovini septembra odmjeriti snage sa kraljevačkom Slogom i Radničkim iz Kragujevca, a 15. septembra otputovaće na desetodnevnu turneju po Španiji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC