• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac na pragu Unikahe

Reprezentativni centar Srbije dogovorio se sa standardnim učesnikom Evrolige i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor.

 Štimac na pragu Unikahe Izvor: MONDO

Vladimiru Štimcu (26 godina, 211 cm) naredne sezone će se ostvariti san o nastupu u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju - Evroligi.

On će se poslije dvije godine provedene u Turskoj preseliti na jug Španije, pošto ga od potpisivanja ugovora sa Unikahom iz Malage dijele još samo detalji...

"U toku je finalizacija dogovora između Unikahe i Banvita, pošto je Štimac i dalje njegov član. Trebalo bi da sve bude gotovo u najskorije vrijeme", potvrdio je za MONDO menadžer srpskog reprezentativca Bojan Tanjević.

Specijalista za skokove je poslije odlične sezone u Olinu ljetos prešao u Banvit i sa njim postao vicešampion Turske. Međutim, nije htio da se zadovolji igranjem kvalifikacija za Evroligu u oktobru.

"Tokom ljeta je vrijedno radio u reprezentaciji i strpljivo čekao opciju koja bi zadovoljila njegove ambicije. Ponuda sjajnog kluba, kakav je Unikaha, došla je u pravo vrijeme i vjerujem da će sada moći potpuno fokusiran da ode u Sloveniju na Evropsko prvenstvo".

Štimac je iz juniorskog pogona Beovuka otišao u inostranstvo sa samo 18 godina. Bio je u Žalgirisu i letonskoj Valmieri, potom dvije sezone proveo u Crvenoj zvezdi, da bi se 2010/11 opet obreo u Letoniji (Ventspils), pa u Češkoj (Nimburk).

Ispostavlja se da mu je Turska bila odskočna daska do elitnog društva...

"Igranje u najjačem nacionalnom prvenstvu i u Evroligi sigurno će mu biti dodatni motiv da sebe nadogradi kao igrača i postane još bolji", kaže Tanjević, predstavnik agencije "Interperformances" za Srbiju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC