• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea "razbila" oba šibenska kluba!

"Igosi" uknjižili dva trijumfa u pripremnim mečevima u Šibeniku - najprije demolirali istoimenog domaćina (95:59), a potom i ekipu Džolija - 73:60.

 Igokea "razbila" oba šibenska kluba! Izvor: MONDO

Najefikasniji u prvoj utakmici u aleksandrovačkom taboru bili su Uroš Nikolić sa 18, Majkl Frejzer sa 12 i Rejmon Gelovej s poenom manje, dok su u drugom meču prednjačili Boris Bakić sa 13 i Kedrik Mejs sa 10 koševa.

Kapiten Igokee Milan Dozet smatra da su provjere u Šibeniku pokazale da se šampion Bosne i Hercegovine nalazi na dobro putu.

"Tim je u uzlaznoj putanji, ali ima prostora za napredak. Protiv Šibenika, koji je objektivno slabiji, šansu su dobili svi igrači, dok su protiv ozbiljnijeg Džolija teret utakmice iznijeli iskusniji košarkaši iako su i mlađi dali svoj doprinos pobjedi. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu u srijedu protiv ruskog Ruškona u Laktašima",
rekao je Dozet za banjalučki "EuroBlic".

I trener Aleksandrovčana Dragan Bajić zadovoljan je mini turnejom u Hrvatskoj.

"Šibenik je grad košarke i bilo nam je zaista zadovoljstvo igrati u takvom okruženju. U oba meča smo pružili odlične partije što me raduje jer ima još prostora za uigravanje".

O predstojećem pripremnom susretu sa ruskim timom u srijedu u Laktašima, Bajić očekuje nastavak pozitivne serije koja je počela pobjedama nad Slobodom u Novom Gradu i Aleksandrijom u Beogradu.

"Iako je rezultat u drugom planu, daćemo sve od sebe da nastavimo pobjednički niz na pripremama, posebno jer igramo pred domaćom publikom", zaključio je trener "igosa".

(MONDO, foto: KK Igokea)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC