• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković nezadovoljan hotelom u Kranjskoj Gori

Selektor "orlova" nije oduševljen činjenicom da će svih šest reprezentacija iz Grupe B Evropskog prvenstva biti smješteno u istom hotelu, "Kompas".

 Ivković nezadovoljan hotelom u Kranjskoj Gori Izvor: MONDO

Velika je gužva u Kranjskoj Gori uoči Eurobasketa. U istom hotelu planiran je smještaj reprezentacija Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Letonije i Litvanije.

Selektor "orlova" Dušan Ivković nije zadovoljan tom činjenicom. Štaviše, ne može da pretpostavi kako će sve izgledati kada se i Litvanci pridruže velikoj grupi timova.

"Hotel Kompas očigledno nema nikakvu infrastrukturu za šest ekipa. Tu ćete vjerovatno biti hendikepirani i vi, novinari, koji želite da dobijete uvijek novu informaciju. Hotel nema nikakav lobi, gdje bi neki, recimo, moj prijatelj došao i gdje bismo sjeli da razgovaramo", izjavio je Ivković nakon prvog treninga svog tima u Sloveniji.

VIDEO

Selektor je otkrio da reprezentacija Srbije u toj gunguli, ipak, ima svoj kutak.

"Obezbijedili smo prostoriju, u kojoj možemo da na miru ručamo. Imamo svoju salu i salu za terapiju u sklopu toga. Tu je Neša Ilić bio najaktivniji. To su sve sitne pogodnosti...".

"Ako bismo ušli u kritiku i kuknjavu ili bilo šta slično, ne bismo iz toga izašli. Takvi su uslovi. Željelo se da se igra u Jesenicama, zbog mnogo ljudi koji su prostorom iz bivših jugoslovenskih republika, očekujući veću posjetu. To je sve od mene, što se toga tiče", konstatovao je Ivković.

Nenad Krstić i saigrači upoznali su se u ponedjeljak uveče sa Podmežakla arenom, gdje će u srijedu od 21.00 čas odigrati prvi meč na Evropskom prvenstvu, protiv Litvanije.

"Treniralo je svih 12 igrača, u normalnom ritmu. Tu više nije pitanje umora, već psihoze, na koji način koji igrači ulaze u sve to. Prvenstvo traje 19 dana, treba vremena za pakovanje i to je možda uticalo dijelom na koncentraciju na treningu", ocijenio je trener.

O predstojećoj utakmici (srijeda, 21.00 čas) opširno je govorio u nedjelju, u "Pioniru". U Jesenicama je samo ponovio da Srbija u duelu sa Litvanijom nema šta da izgubi.

"Pripremamo se za utakmicu protiv favorizovane Litvanije, koja je za nas laka. Već poslije toga, prije slobodnog dana, dolaze Bosanci i Makedonci, a to je nešto sasvim drugačije, što se nas tiče", podvukao je Ivković.

"Orlovi" će i u utorak imati dan za trening, sa tim da neće dolaziti u Jesenice, već će raditi u Kranjskoj Gori.

(Izvještač MONDA iz Slovenije, Mladen Šolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC