• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Ipak smo malo poletjeli...

Kapiten Srbije Nenad Krstić ocijenio da "orlovi" u prvom poluvremenu meča sa Makedonijom nisu bili skoncentrisani na utakmicu.

 Krstić: Ipak smo malo poletjeli... Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije nije uspjela da u Sloveniji "veže" i treću pobjedu. Izgubila je od Makedonaca i zakomplikovala svoj zadatak u borbi za plasman.

Kapiten Nenad Krstić odigrao je 29 minuta i postigao devet poena. Poslije meča je ocijenio da "orlove" očekuje još borbi u Podmežakla areni, ali i izrekao kritiku na račun cijelog tima.

"Očigledno nismo bili glavom u utakmici, kao što smo pričali ranije. Iskreno mislim da smo malo poletjeli, iako smo opominjali da to ne bi smjelo da nam se dogodi... To je bilo očigledno u prvom poluvremenu, u kome smo imali veliki minus i poslije je bilo teško igrati. Bez obzira na ovaj poraz, moramo da pobijedimo ekipu Letonije, koja igra fenomenalno", izjavio je on na putu ka svlačionici.

"Sada nam je prijeko potreban taj dan pauze... Vidio se i umor na nama, pogotovo u tom prvom poluvremenu. Iskoristićemo slobodan dan da izvučemo pouke i da se saberemo", dodao je Krstić i poručio:

"Još je sve u našim rukama".

Nemanja Nedović smatra on i saigrači neće dozvoliti da ih poraz uzdrma.

"Očekuje nas značajan duel sa Letonijom. Ne odustajemo od naših ambicija. Moramo da mnogo bolje pristupimo meču. Ne smemo da padamo. Atmosfera je u ekipi i dalje dobra i moramo da budemo na očekivanom nivou", izjavio je on.

Prema njegovom mišljenju, sudije jesu dozvolile "malo grublju igru", ali to ne vidi kao opravdanje za neuspjeh.

"Nismo se snašli, oni su nametnuli svoj ritam i zasluženo su slavili", dodao je Nedović.

Isto je konstatovao i centar Raško Katić

"Većina igrača zna da ne bi trebalo da upadnemo u vatru. I mlađi i stariji smo upali u njihov ritam, djelovali smo blijedo i bez krvi. U takvoj situaciji nije postojala šansa da dobijemo".

Danilo Anđušić bio je najefikasniji igrač među srpskim reprezentativcima. Postigao je 19 poena, koji su bili dovoljni tek da poraz bude ublažen.

"Ovo ne smije da nam se dešava u ovakvim utakmicama. Iskusan su tim, kasno smo se probudili. Sada će sve biti mnogo teže. Letonija je dobra ekipa, koja je pokazala da zna da igra dobru košarku. Neće biti lako, ali moramo da zaigramo kao u prve dvije utakmice", poručio je on.

Pred "orlovima" je dan odmora, uoči posljednjih izazova u prvoj fazi. U nedjelju ih očekuje duel sa Letonijom (skor 2-1), a u posljednjem sa Crnom Gorom (1-2).

(Izvještač MONDA iz Slovenije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC