• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makedonci oduševljeni, čestitao im i premijer

Pobjeda nad "orlovima" razgalila navijače izabranika Aleša Pipana. Ponovo imaju šansu za plasman u drugi krug.

 Makedonci oduševljeni, čestitao im i premijer Izvor: MONDO

Dva dana su čekali Makedonci priliku za slavlje u Sloveniji, dva dana (opravdano) kukali na odluke sudija i usmjeravali ka arbitrima gnjev zbog loših završnica svojih ljubimaca.

U petak su dočekali i razlog za slavlje. I znali su da ga proslave, glasnim navijanjem ispred Podmežakla arene u Jesenicama.

Pero Antić i saigrači ostvarili su izuzetno važnu pobjedu nad Srbijom, koja bi lako mogla da im širom otvori vrata plasmana u drugi krug.

Izvještači makedonskih medija u Sloveniji (kao i svakog dana) nisu krili emocije, pa su u naslovima svojih tekstova spominjali pobjedu nad "zvijezdama" Dude Ivkovića, veličali "uspjeh makedonskih falangi" i slično.

Oglasio se i premijer Makedonije Nikola Gruevski, koji je na ličnom Facebook profilu čestitao igračima veliki uspjeh i poželio im sreću u nastavku takmičenja.



Foto: MN Press
Centar Predrag Samardžiski otkrio je novinarima u miks zoni kako su se osjetili igrači nakon važne pobjede.

"Kao ranjeni lavovi!", prvo je što je izgovorio.

"Pogodili smo u prvom poluvremenu šuteve koji nam u prethodnim utakmicama nisu ulazilili. Napravili smo lijepu prednost, koja nam je dala samopouzdanje, što se tiče igre u napadu. Uspjeli smo da igramo pametno i da, osim na kraju, ne dozvolimo srpskim bekovima da nam kradu lopte i postižu lake poene", dodao je Samardžiski.

Makedonce u nedelju očekuje izuzetno važan duel sa Bosnom i Hercegovinom (14.30). I jedna i druga reprezentacija imaju po jednu pobjedu i po dva poraza.

"I dalje držimo situaciju u svojim rukama. Biće nam značajan taj dan odmora, jer svi znaju da ćemo igrati sa igračem manje, jer smo ostali bez jednog igrača i do kraja ćemo igrati sa tri visoka. Moramo da oporavimo i glavu i mišiće. Znamo da su Bosanci vrlo dobar tim. I oni će da grizu od početka", dodao je centar u noći velike pobjede svog tima.

(Izvještač MONDA iz Slovenije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC