• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opačić: Marinović otvara seriju pojačanja

"Interesantan je igrač, želi da dođe u Zvezdu i očekujem da ćemo posle sastanka sa njim i menadžerom Ristanovićem imati čistu situaciju".

 Opačić: Marinović otvara seriju pojačanja Izvor: MONDO

Marko Marinović, nekadašnji plejmejker Borca, FMP Železnika, Đirone i Menorke, trebalo bi da postane prvo pojačanje Crvene zvezde po dolasku Svetislava Pešića na poziciju prvog trenera.

Generalni menadžer kluba Milan Opačić rekao je novinarima da bi dogovor mogao biti postignut već u utorak.

"Marinović je jedna od opcija koje razmatramo na poziciji pleja. Interesantan je igrač, želi da dođe u Zvezdu i očekujem da ćemo posle sastanka sa njim i menadžerom Goranom Ristanovićem imati čistu situaciju".

S obzirom na to da je postojeći igrački kadar crveno-belih nedovoljno jak, i brojčano i po iskustvu, na Mali Kalemegdan sigurno će stići nekolicina proverenih igrača. Pominju se Amerikanci Horas Dženkins i Aleks Skejls, italijanski veteran slovenačkog porekla Gregor Fućka...

Opačić kaže da u ovom trenutku ima mnogo mogućnosti, bez obzira na to što je nova sezona na pragu i što su mnogi kvalitetni igrači već pronašli angažman.

Prema njegovim rečima, klupska kancelarija je zatrpana pozivima i ponudama menadžera, otkako se pročulo da će Pešić biti novi trener!

"Potrebna su nam dvojica plejmejkera i jedna klasična 'petica'. U zavisnosti od toga kako se pokažu Kešelj i Kovač, možda ćemo morati da dovedemo i jedno krilo. Moguće je da za početak dovedemo samo dvojicu, pa da se popunjavamo u hodu. Možda ćemo iskoristiti mogućnost da u Evropi igramo sa više Amerikanaca nego u domaćim takmičenjima..."

Na preporuku Duška Ivanovića, na probu je stigao centar Stevan Milošević. Momak je igrao u Budućnosti i nekoliko meseci trenirao sa Taukeramikom. U opticaju je i eksplozivni Tuzlak Milan Milošević, čije će kvalitete Zvezdini ljudi "snimiti" na nekoj od pripremnih utakmica.

"Ne možemo da dovodimo igrače koje nedovoljno dobro poznajemo. Bliži se početak sezone, tako da nemamo prava na grešku. Svi znamo da krećemo iz hendikepa u odnosu na konkurente", podseća Milan Opačić.

Prvih nekoliko dana ekipa će trenirati u Pioniru, a krajem nedelje moguć je odlazak na mini-pripreme van grada, na Kopaonik ili neko mesto bliže Beogradu, što bi bilo dobro zbog igrača čiji se dolasci očekuju.

"Od 19. do 21. septembra učestvovaćemo na turniru u Gravlenu (Francuska), a 24. septembra smo na Panioniosovom turniru u Atini. Do početka sezone odigraćemo otprilike osam utakmica, što nije dovoljno, ali šta je tu je".


Svetislav Pešić imaće pravo da predloži menadžmentu Zvezde svoje saradnike u stručnom štabu. Njegovi predlozi biće pažljivo razmotreni, ali pitaće se i klub, koji želi da uz ekipu zadrži neke od bivših asova, pre svih Nebojšu Ilića.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC