• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omar Kuk još pjevuši zvezdine pjesme

Dva bivša košarkaša Crvene zvezde stižu na megdan u halu Pionir u sastavu Lijetuvas Ritasa. Omar Kuk i Stevan Jelovac znaju šta ih čeka.

 Omar Kuk još pjevuši zvezdine pjesme Izvor: MONDO

Crveno bijeli pokušaće u petak uveče u grotlu hale Pionir da zabilježe drugu evroligašku pobjedu ove sezone i širom otvore vrata borbi za Top 16 fazu elitnog takmičenja.

U Beograd stiže iskusna litvanska ekipa, koja ima isti skor kao Zvezda (1-3) i koja dobro zna šta je čeka u glavnom gradu Srbije.

Nekadašnji krilni centar Zvezde Stevan Jelovac će prvi put kao igrač neke strane ekipe nastupiti u Pioniru. Pored njega, sve čari igranja u kultnoj dvorani, poznaju dobro i Omar Kuk i bivši partizanovac Milenko Tepić.

"Već par dana dosta mislim o tome. Najviše o svemu pričam sa Kukom i Tepićem. Znamo da nas čeka pakao i to će biti vatreno krštenje za mnoge naše saigrače. Ali moramo da sačuvamo hladnu glavu. Meni lično to će biti veoma teško, ali to je prvi preduslov za dobar rezultat.", kaže Jelovac za Sportski Žurnal.

Dok će Milenka Tepića vjerovatno čekati zvižduci, očekuje se da Omar Kuk i Stevan Jelovac budu lijepo dočekani od navijača u Pioniru.

"Kuka će vjerovatno dočekati aplauzi, a mene sumnjam. On je ostavio baš veliki trag u Zvezdi, dok sam ja bio u klubu kada je baš bilo teško. Ipak, nosio sam dres Zvezde. Ali vidjećemo.", rekao je Jelovac i dodao da Omar Kuk nije zaboravio vrijeme provedeno u crveno - bijelom dresu:

"On dosta često spominje Zvezdu i navijače, i dalje pamti pjesme i pjevuši ih. Pokazivao mi je i neke slike sa tri prsta, baš se raduje dolasku u Beograd", kaže Stevan Jelovac u razgovoru za Žurnal.

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Lijetuvas Ritas igra se u petak u 20 časova.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC