• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda poziva navijače na zdrav razum

Crveno-bIJeli apelovali na svoje pristalice da u petak, u Pioniru, ne ubacuju predmete na teren, ne pale baklje i ne koriste lasere.

 Zvezda poziva navijače na zdrav razum Izvor: MONDO

Crvena zvezda Telekom već je ove sezone platila 12.000 evra zbog lošeg ponašanja svojih navijača. Stoga, očekivano, želi da spriječi nove mjere disciplinaca.

Rukovodstvo kluba uputilo je apel navijačima da u utakmici protiv Lijetuvos Ritasa (petak, 20.00) ne ubacuju predmete na teren i ne koriste lasere, kao protiv Panatinaikosa.

U suprotnom, Evroliga će biti nemilosrdna.

"Od disciplinskog sudije Evrolige stiglo je jasno upozorenje da ukoliko se nešto slično bude ponovilo sankcije će biti još drastičnije. U slučaju da se neodgovornim ponašanjem pojedinaca ponovi ubacivanje tvrdih predmeta na teren i upotreba lasera, Crvena zvezda bi mogla da bude sankcionisana mnogo većom novčanom kaznom, kao i igranjem utakmica pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova, pa čak i isključenjem iz takmičenja na godinu dana", poručeno je iz Zvezde, uz konstataciju:

"Sve to su nesagledive posljedice koje bi nanijele nenadoknadivu štetu klubu".

Crveno-bijeli su najavili da će preduzeti sve neophodne mjere da bi spriječili takav epilog. Kapije Pionira će otvoriti od 17.30 časova, a kontrola na ulazima biće rigorozna. Biće oduzimani sitni i tvrdi predmeti.

"Takođe, u želji da sve protekne bez incidenata, Crvenoj zvezdi je potrebna pomoć i podrška svih koji u petak budu bili u beogradskom hramu košarke i zato pozivamo na zdrav razum. Ubacivanjem predmeta na teren i upotrebom lasera neće se pomoći klubu niti iskazati ljubav prema Crvenoj zvezdi. Naprotiv, takvo ponašanje biće upereno protiv interesa Zvezde", piše u klupskom saopštenju.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC