• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stejpls "eksplodirao" zbog Henrija

Proverite zašto je malo poznati bek Lejkersa postao hit dana na internetu!

  Stejpls "eksplodirao" zbog Henrija Izvor: MONDO

Los Anđeles Lejkersi u novu sezonu su ušli sa ekipom kojoj gotovo niko ne daje šanse da se bori za plasman u plej-of, čak ni kada se oporavi Kobi Brajant, što bi trebalo da se dogodi za nekoliko sedmica.

Ipak, tim Majka D'Antonija za sada se kotira sasvim solidno. Lejkersi su sa skorom 4-5 uspješniji od, na primjer, Memfis Grizlisa, koji su proletos igrali finale Zapadne konferencije.

Ono što aktuelni sastav čini atipičnim za slavnu franšizu je gotovo potpuno odsustvo zvijezda - bivših, sadašnjih i budućih.

Pau Gasol i Kris Kejmen su igrači za koje je čuo svaki prosječan košarkaški fan. Džordan Farmar i Stiv Blejk su najzvučnija imena poslije njih, a već na pominjanje Nika Janga, Džodija Miksa i Veslija Džonsona bi mnogi samo slegli ramenima.

Šta tek reći o Gzavijeu Henriju?

Potekao sa univerziteta Kanzas, prethodne tri sezone je proveo u Memfisu i Nju Orleansu, bilježivši 4,5 poena po utakmici.

Ove jeseni je skrenuo pažnju na sebe u pobjedi nad favorizovanim Klipersima, na premijeri sezone, kada je postigao 22 poena. Početna euforija je brzo splasnula, pa je tokom prošle nedelje ubacivao pet, tri, šest, dva poena...

A, onda - spektakl!

Lejkersi su dočekali Henrijev prethodni tim, Nju Orleans Hornetse, a poznato je da su NBA igrači u takvim situacijama uvijek posebno motivisani.

Dvadesetdvogodišnji bek sa 15 poena je doprineo ubjedljivoj pobjedi "jezeraša", a krajem treće četvrtine podigao je Stejpls centar na noge, zakucavanjem koje će sigurno konkurisati za najatraktivnije u sezoni.

Čuvaaaaaaj!

POGLEDAJTE VIDEO

(MONDO, Foto: Beta/AP/Mark J. Terrill )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC