• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ide u Moskvu po iznenađenje

Izabranici Duška Vujoševića vjeruju da imaju priliku da iznenade CKSA, koji nije u najboljoj formi, a ostaće i bez pomoći Nenada Krstića.

 Partizan ide u Moskvu po iznenađenje Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana pojavili su se u četvrtak prije podne na aerodromu "Nikola Tesla" u debelim zimskim jaknama. Čekao ih je put u Moskvu, a tamo je zima, za razliku od Srbije i Beograda, uveliko stigla.

Crno-bijeli će u petak odigrati meč 5. kola Evrolige protiv stare mušterije - CSKA.

Iako svjesni da je višestruku prvak Evrope favorit protiv Partizana, crno-bijeli vjeruju da će u Moskvi imati priliku da iznenade "armejce", koji bez Nenada Krstića, ali i u blijedoj formi, ipak ne predstavljaju nepremostivu prepreku.

Kapiten srpskog šampiona Nenad Milosavljević gaji nadu da njegov tim može do iznenađenja.

"CSKA je jedna od najboljih ekipa u Evropi. Igrali smo s njima i prošle godine. Preko ljeta su doveli par pojačanja, pa su sigurno kvalitetniji u odnosu na prošlu sezonu", počeo je Milosavljević.

"Mislim da možemo s njima da igramo. CSKA nije u najboljoj formi, a to pokazuju neubjedljive partije protiv Nantera u Moskvi i Budiveljnikom", podsetio je kapiten Partizana.

Najveća prednost crno-bijelih biće činjenica da će rasterećeni izaći da se nadigravaju sa četom skupom četom Etorea Mesine.

"Uloga favorita pripada Rusima, ali to može da bude za nas dobro, jer ćemo rasterećeni izaći na parket i pokušati da ih iznenadimo, kao protiv Barselone. Iskreno se nadam da možemo do iznenađenja", optimista je Milosavljević.

Partizan od početka sezone muče povrede igrača. CSKA će biti oslabljen na "petici" zbog izostanka kapitena "orlova". Ali, i "valjak" će imati hendikep na istoj poziciji, jer Dejan Musli neće moći da pomogne zbog rupture mišića.

Teren Kinsi je sa ekipom otputovao u Moskvu, ali je njegov nastup takođe pod znakom pitanje. Amerikanac je na utakmici protiv Širokog u posljednjem kolu ABA lige izašao u drugoj četvrtini zbog spazma u lumbalnom dijelu.

"Dosta nam fale povrijeđeni igrači... Nažalost, od početka sezone non-stop je neko bolestan ili povrijeđen. Ti problemi nas prate", podvukao je Milosavljević.

Utakmica CSKA - Partizan igra se u petak od 17 sati u Moskvi. Ruski tim ima skor 2-2, dok su crno-bijeli na 1-3.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC