• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Iguodala brži od sirene (VIDEO)

Košarkaš Golden Stejta postigao koš iz ugla 1,7 sekundi prije kraja meča i donio pobedu svom timu protiv Oklahome - 116:115.

 NBA: Iguodala brži od sirene (VIDEO) Izvor: MONDO

Andre Iguodala bio je heroj duela u Ouklendu.

On je poslije sjajne serije Oklahome siti u posljednjem kvartalu, kada su stigli "minus 14", uspio da im priredi "hladan tuš" u samoj završnici. Naime, Iguodala je neposredno prije posljednjeg zvuka sirene pogodio iz ugla, na asistenciju Kleja Tompsona, i Golden Stejtu obezbijedio šestu pobjedu ove sezone - 116:115.

VIDEO

Duel je okončao sa 14 poena i devet asistencija, a uz njega u timu su se istakli Klej Tompson sa 27 i Stefan Kari sa 22 poena i devet asistencija. Srpski reprezentativac Nemanja Nedović nije ulazio u igru.

Kod Oklahome siti, koja sada ima skor 5-3, najbolji su bili Rasel Vestbruk sa 31 poenom i devet uhvaćenih lopti i Serž Ibaka sa "dabl-dabl" učinkom - 27 poena i 13 skokova.

U drugom meču odigranom u noći između četvrtka i petka Hjuston je srušio Njujork pred njihovom publikom - 109:106. Glavnu rolu imao je Džejms Harden, koji je poslije propuštenog meča vratio na teren i postigao 36 pogodaka, uključujući i posljednje sa linije slobodnih bacanja kojima je potvrdio trijumf.

Harden, koji je zabilježio i devet skokova i dvije asistencije, tako je "poništio" dobru partiju Karmela Entonija na drugoj strani, koji je duel okončao sa 45 pogodaka, 10 skokova i četiri asistencije.

U ekipi Rokitsa Čendler Parsons upisao je 22 poena, Džeremi Lin 21, dok je Dvajt Hauard duel završio sa sedam pogodaka i 15 skokova.

Za Nikse, koji trenutno imaju skor 3-5, Andrea Barnjani postigao je 24 poena.

REZULTATI

Golden Stejt - Oklahoma 116:115
Njujork - Hjuston 106:109

(MONDO, foto: Beta/AP/Ben Margot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC