• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Bajiću otkaz u Igokei!

Nezadovoljni selektiranjem stranaca pred početak sezone, čelnici Igokee uručili otkaz treneru Draganu Bajiću. Milutin Latinčić na klupi rotiv Solnoka.

 MONDO: Bajiću otkaz u Igokei! Izvor: MONDO

Dragan Bajić nije više trener Igokee. Trofejnom stručnjaku uručen je otkaz, a kako MONDO nezvanično saznaje, jedan od glavnih razloga za takvu odluku je nezadovoljstvo čelnih ljudi Igokee selektiranjem stranih igrača, koje je Bajić izvršio pred početak sezone.

Naime, nakon prošlogodišnjih uspjeha u ABA ligi (prvo mjesto u regularnom dijelu sezone), te domaćim takmičenjima (titule u prvenstvu i Kupu BiH, te Kupu Republike Srpske), tim iz Aleksandrovca napustili su Marko Brkić, Milijan Bocka, Filip Adamović, Korsli Edvards, Kliford Hemonds, Miloš Komatina i Nebojša Joksimović.

Bajić je pred početak sezone dobio odriješene ruke kada je u pitanju formiranje ekipe, ali se ubrzo pokazalo da igrači koji su trebali biti pojačanja nisu pokazali ništa, pa su im uručeni otkazi.

U Igokeu su tokom jula stigli Kanađanin Majkl Frejzer, Amerikanci Kedrik Mejs i Ramon Galovej, a ubrzo se pokazalo da je njihovo dovođenje bio pogrešan potez. Frejzer i Mejs otpušteni su nakon samo nekoliko dana, a Galovej nešto kasnije.

Igokea je u ABA ligi startovala sa dva poraza protiv beogradskih timova Partizana i Crvene zvezde, da bi u narednih pet utakmica ostvarila četiri pobjede.

U Evrokupu, "igosi" su na pet dosadašnjih mečeva upisali samo jedan trijumf.

Igračima je na današnjem sastanku saopštena odluka da Bajić više neće sedeti na klupi, a u večerašnjem duelu 8. kola ABA lige protiv Solnoka (17.30) Igokeu će predvoditi dosadašnji Bajićev pomoćnik Mulutin Latinčić.

(G. A. - B. J. - MONDO, foto: KK Igokea)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC