• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Igokea može i bez Bajića!

Igokea ostvarila petu pobjedu ove sezone u ABA ligi. U Laktašima pao mađarski Solnok 72:58 (20:16, 17:13, 16:16, 19:13).

 ABA: Igokea može i bez Bajića! Izvor: MONDO

"Igosi" su u subotu popodne pomalo neočekivano ostali bez trenera Dragana Bajića, koji je dobio otkaz, a uveče pod vođstvom njegovog pomoćnika Milutina Latinčića igrali utakmicu u Laktašima.

I pobijedili mađarski Solnok 72:58 (20:16, 17:13, 16:16, 19:13).

Igokea je od samog početka nemetnula svoj ritam i konstatno držala prednost, ali do sredine druge četvrtine nije stekla osjetniju prednost. U tim trenucima je zahvaljujući prvenstveno kapitenu Milanu Dozetu, ali i pogocima Tedija Gipsona, Nemanje Gordića i Uroša Mirkovića stekla velikih +15 (31:16).

Međutim, Mađari se nisu dali, pa su do odlaska na odmor uspjeli da prepolove zaostatak i ostanu u meču pred odlučujućih 20 minuta.

Treći period je bio izjednačen u potpunosti, pa je odluka o pobjedniku pala u posljednjih 10 minuta.

Tačnije već u početku su domaći serijom od 7:0 ponovo se odlijepili i do kraja rutinski zadržali vođstvo za peti trijumf ove sezone u regionalnom takmičenju.

Uroš Nikolić sa 14 koševa bio je najefikasniji u taboru Aleksandrovčana, 11 je postigao Tedi Gispon, a dvocifren košgeterski učinak imao je i Siniša Štemberger (10). Blizu dvoznamenkastog broja poena bili su i Uroš Mirković (9), Nemanja Gordić (8 poena, 9 asistencija) i kapiten Dozet (7).

Kod gostiju, kojima je ovo bio peti ovosezonski poraz, prednjačili su Kris Oliver sa 15 i Peter Lorant sa pogotkom manje.

(MONDO, foto: Google)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC