• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Sudija Vojinović odlučio derbi!

Trener crno-bijelih smatra da je Milija Vojinović u odlučujućim trenucima sudio na štetu njegovog tima. Treneru Zvezde kovo veoma bitna pobjeda.

 Vujošević: Sudija Vojinović odlučio derbi! Izvor: MONDO

Uzbudljiv "vječiti derbi", prvi u nizu koji nas očekuju u ovoj sezoni, donio je odličnu košarku, mnogo borbe, produžetak, pokoju sudijsku grešku, odlično navijanje...

Pobjeda je pripala Crvenoj zvezdi Telekom, ali ne bi bilo nezasluženo i da su crno-bijeli, opterećeni mnogim problemima, upisali bodove - 83:86 (73:73).

Normalno, različita raspoloženja u dva tabora poslije utakmice, ali u Partizanu ističu da nisu klonuli duhom.

"Nema padanja!", poručio je uvijek borbeni kapiten Dragan Milosavljević, koji je još jednom potvrdio da je motor ekipe.

"S obzirom na sve što nas je pratilo posljednjih dana, a prije svega povredu Lea Vestermana, mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo imali malo sreće i pameti u odlučujućim trenucima, mogli smo mi da slavimo. Nema padanja, duga je sezona i pred nama su nove utakmice",
dodao je on.
Povezane vesti

Trener Duško Vujošević čestitao je rivalu na pobjedi, ali i svojim momcima na požrtvovanoj igri iznad svih granica.

Ali, imao je šta i da kaže na račun sudijskoj kriterijuma. Tačnije, označio je jednog od trojice arbitara - Miliju Vojinovića - kao čovjeka koji je odlučio derbi!

"On je odlučio utakmicu, kada je na četiri razlike za nas svirao Kinziju faul u napadu, a potom i aut za Zvezdu", rekao je Vujošević, primjetivši i da Crvena zvezda "dobro radi sa pojedinim sudijama" i da "to daje rezultate".

Ipak, Vujošević je prije svega čestitao Zvezdi na pobjedi, rekavši da je stvorila i ozbiljan klub i ozbiljan tim, apostrofirajući dobru igru Bobana Marjanovića (27 poena, 6sk).

Ali i tu je imao zamjerku na arbitražu:

"Njemu su se tolerisale tri sekunde u reketu, a to je velika prednost za tako jakog i visokog centra. On je često kampovao u reketu, a da je to suđeno morao bi bar na momenat da izađe i opet bude prinuđen da se bori za dobru poziciju pod košem".

RADONJIĆ: ODBRANOM KRENULI KA POBJEDI

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić rekao je da je ovo bila veoma bitna pobjeda za njegovu ekipu, kako zbog osvojenih bodova, tako i zbog toga što je ovo ipak derbi, kojih će, dodao je, biti mnogo u tekućoj sezoni.

"Ovo je važna pobjeda, jer nam je prvi cilj plasman na Fajnal for ABA lige. Znali smo da će Partizan odigrati ovako, on se maksimalno mobilisao i znali smo da će ostaviti sve na parketu kako bi slavio pred svojim navijačima", rekao je Radonjić.

"Imali smo mnogo problema sa njihovim ofanzivnim skokom, ali i oni sa našim. Kada smo odigrali čvrsto odbranu i kada je krenuo šut, uspjeli smo da prelomilo meč i da slavimo..."

"Mi i dalje moramo mnogo da radimo kako bismo na kraju bili ispred Partizana, koji godinama dobro radi, pravi rezultate i aktuelni je šampion", dodao je Zvezdin sve sigurniji strateg.

On je izrazio nadu da će ekipa uspjeti da pruži maksimum na predstojećem gostovanju Lokomotivi Kubanj.

"Ako uspijemo i tamo da pobijedimo, biće odlično, ali ne toliko zbog borbe za plasman u Top 16, nego sa aspekta napretka i konstantnog poboljšanja naše igre".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC