• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Uzdignuta čela napuštam Igokeu

Dragan Bajić nije želio da govori o uzrocima otkaza u Igokei, ali je jasno da razlozi ne leže u lošim rezultatima Aleksandrovčana.

 Bajić: Uzdignuta čela napuštam Igokeu Izvor: MONDO

Doskorašnji trener "igosa" Dragan Bajić izjavio je banjalučkom "EuroBlicu" da napušta klub uzdignuta čela.

"Napuštam Igokeu uzdignuta čela i želim da se zahvalim svima s kojima sam sarađivao u prethodnom periodu. Poštujem odluku rukovodstva, ali stojim iza stvari koje sam radio. Svjestan sam da sam napravio neke greške u selekciji igrača i snosiću posljedice, a poznato je da sam i ranije bio spreman da ponudim ostavku. Međutim, brzo smo reagovali, posložili kockice i vratili se na pobjednički kolosijek. Svom nasljedniku ostavljam kvalitetan tim koji ima prostora za napredak i poziciju na tabeli za koje se ne može reći da je loša", rekao je Bajić.

Kao jedan od razloga otkaza mediji navode Bajićevo protivljenje otpuštanju Miljana Pavkovića.

"Ne bih želio da komentarišem i prepucavam se preko medija. Rukovodstvo je znalo moj stav. Izvjesno je da Kedrik Mejs, Majkl Frejzer i Nikola Gaćeša nisu opravdali očekivanja. Gaćeša je trebao biti zamjena Branku Joroviću, ali se nije najbolje snašao. Ramon Galovej je perspektivan igrač kojeg je možda trebalo sačekati, ali nismo imali strpljenja. Pratio sam sva pojačanja, sve su to kvalitetni košarkaši, ali se nisu adaptirali, što se dešava često i u drugim klubovima".

Bajić se na kraju zahvalio Igokei na prilici i lijepim trenucima u karijeri u kojoj je osvojio ligaški dio ABA lige i "duplu krunu" u Bosni i Hercegovini.

"Doživio sam mnogo uspjeha koje neki treneri neće nikad doživjeti. Stekao sam ugled i trenersko ime u Igokei i želim mnogo uspjeha mom nasljedniku".

Prema njegovim riječima, planira trenutno da se odmori od košarke.

"Sad želim da se odmorim, a vidjećemo hoće li stići neka ponuda. Zasad ih nema, ali vjerujem da ću ubrzo pronaći novi klub".


Njegov pomoćnik Milutin Latinčić iznenada je dobio priliku da vodi tim protiv Solnoka (72:58) i uspješno je debitovao kao samostalan trener.

"Ne znam koliko ću ostati na ovom mjestu. To zavisi od uprave i njenih ambicija. Na meni je da u međuvremenu vodim tim kako najbolje znam. Drago mi je što sam debitovao pobjedom, nadam se dobrim rezultatima i u nastavku", prenio je "Sport" izjavu Latinčića.

(MONDO, foto: KK Igokea)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC