• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Šanse za Top 16 nisu velike, ali...

...pokušaćemo da odigramo dobar meč i, ukoliko nam se ukaže šansa, pobijedimo", rekao je trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić.

 Radonjić: Šanse za Top 16 nisu velike, ali... Izvor: MONDO

Teško gostovanje u dalekom Krasnodaru, gdje će crveno-bijeli u petak popodne po našem vremenu pokušati da vrate "brejk" iz "Kombank arene", nije moglo da dođe u boljem trenutku.

Umor, tj. zamor postoji, ali tim Dejana Radonjića na put u Rusiju kreće sa pet uzastopnih pobjeda u ABA, odnosno Evroligi. Posljednji trijumf u ovom nizu zabeležen je u ponedjeljak uveče, kada je Partizan savladan poslije produžetaka u zvanično ABA, ali nezvanično evroligaškoj utakmici.

Sada, Radonjić osvežava i priprema ekipu za duel sa Lokomotivom, koja je na debiju crveno-bijelih u Evroligi pokvarila štimung pobjedom pred skoro 20.000 navijača u "Areni". Crvena zvezda je te bodove djelimično nadoknadila pobjedom u Vitoriji, nad Laboral Kućom, ali...

...trijumf u Krasnodaru u plasman u Top 16 učinio bi realnim za srpski klub. Dok se to ne dogodi, Radonjić ističe da je situacija drugačija.

"Iskustvo koje stičemo je neprocjenjivo, ali šanse za plasman među najboljih 16 nisu velike, pogotovo zbog rasporeda. Pokušaćemo da pobijedimo i da poboljšamo poziciju", naveo je trener crveno-bijelih, čiji tim ima skor 2-3.

Lokomotiva ima samo jedan poraz, što bi trebalo da učini favoritom u ovoj utakmici i da rastereti crveno-bijele, ali mladi crnogorski stručnjak stvari ne vidi baš tako.

"Pojam rasterećenosti ne postoji kod nas. Bez obzira na ime rivala, Zvezda uvijek ide na pobjedu. Lokomotiva je prikazala ono što se očekuje od njih u ovoj grupi. Godinama ulažu novac, tim je sastavljen od igrača koji imaju iskustvo igranja u Evroligi. Pokušaćemo da odigramo dobar meč i, ukoliko nam se ukaže šansa, pobedimo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali "Pionir".

GRUPA D


U četvrtak:

Panatinaikos - Lijetuvos (20:30)
Makabi - Laboral Kuća (20:45)

U petak:

Lokomotiva - Crvena zvezda (17:00)

TABELA: Makabi 4-1, Lokomotiva 4-1, Panatinaikos 2-3, Crvena zvezda 2-3, Laboral Kuća 2-3, Lijetuvos Ritas 1-4.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC