• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrali Đer i Zvezda, pobijedila Nataša

Srpkinja, kojoj je amputirana noga, ušetala u halu u Železniku gdje je posmatrala meč Crvene zvezde i Đera odigran u znak podrške njenoj borbi.

 Igrali Đer i Zvezda, pobijedila Nataša Izvor: MONDO

Ženske ekipe Đera i Crvene zvezde, uz prisustvo velikoj broja poznatih ličnosti iz svijeta košarke, odigrali su prijateljski duel u Železniku kao podršku bivšoj članici Nataši Kovačević.

Hrabra djevojka, koja je početkom septembra u saobraćajnoj nesreći izgubila nogu, prisustvovala je duelu. FOTO-GALERIJA!

Uoči meča Nataša je dobila poklone od predstavnika Đera i Crvene zvezde. Prvotimke mađarskog kluba, za koji je nastupala u vrijeme nesreće, poklonile su joj medvjediće kao znak podrške navijača iz Đera, a od predsjednika je dobila dres.

Sa druge strane, legendarna košarkašica Zorica Đurković Nataši je poklonila loptu sa potpisima svih igračica, kao i uramljenu sliku Zvezdinog dresa, dok je od predsjednika Nebojše Čovića dobila dres sa brojem 16.

Natašin otac se obratio prisutnima, među kojima su bili i Dragan Đilas, Dejan Bodiroga, Anđelija Arbutina, košarkaši Crvene zvezde, košarkašice Partizana, predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva spoljnih poslova, ljekari sa VMA, brojni prijatelji i Beograđani koji su željeli da pozdrave hrabru djevojku, i zahvalio se svima na velikoj podršci i pomoći.



Nataša, koju su preplavile emocije, nije mogla da se obrati okupljenima, pa je njeno pismo pročitao prijatelj.

"Želim da se zahvalim svima koji su došli. Ovo nije utakmica za mene, ovo je utakmica u čast sporta, naročito ženskog i vaspitanja koje nam on pruža. Ovo je utakmica u spomen tragedije i u čast Petera Tabodija, Akoša Fuzija i njihovih porodica. Ovo je utakmica koja ne označava kraj, već novi početak. Ovo je utakmica koja treba da nas podsjeti koliko smo srećni zbog svega što imamo.

Ljudi me često pitaju odakle mi snaga, ali zapravo ništa se nije promijenilo. Samo su pravila igre, zvana život, drugačija. A snaga je tamo gdje je bila i do sada. Snaga je u mojoj majci, mom ocu, mom bratu i u mojim prijateljima od kojih sam većinu i upoznala na terenu.

Moja poruka današnjem događaju je jednostavna: BAVITE SE SPORTOM! Amaterski ili profesionalno, svejedno. Poenta je da ćete iz njega izaći mnogo jači nego što ste bili kada ste počinjali...",
zapisano je u poruci Nataše Kovačević, koja sada hoda samo uz pomoć štapa.

A u prijateljskom duelu Đer je bio bolji od Crvene zvezde (73:71), a kao pobjednik izašla je Nataša sa velikim osmijehom.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC