• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Tražimo rješenja, ne kukamo

Trener Partizana čestitao Barseloni na zasluženoj pobjedi, zahvalio se publici na podršci i sa sjetom se prisjetio tima koji je mogao da ima na okupu.

 Vujošević: Tražimo rješenja, ne kukamo Izvor: MONDO

Da je KK Partizan u boljoj finansijskoj situaciji, da ima sve zdrave igrače na okupu, Barselona se sigurno ne bi prošetala kroz "Pionir".

Sudar velikih ambicija i realnosti završen je pobjedom realnosti.

Svjestan je toga i Duško Vujošević i svi navijači Partizana, ali mora da se radi u situaciji u kakvoj se klub trenutno nalazi. I bez prvog plejmejkera.

"Nema sad tu nekog velikog kukanja, ali samo kad razmislim da imamo tim od prošle godine zajedno sa Lučićem, koga smo morali da prodamo, Bertansa, Vestermana... vjerovatno bi bila drugačija situacija, ali ovako je kako jeste i mi u ovoj situaciji moramo da radimo", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare poslije poraza od Barselone 82:64.

Poraza koji je, primijetio je strateg crno-bijelih, i ubjedljiv i zaslužen.

"Kad smo stali u posljednja dva minuta druge četvrtine više nismo imali reakciju. Važan je bio i početak treće četvrtine, nismo uhvatili ritam ni u odbrani, ni u napadu. Protivnik je isuviše jak, a i bio je i motivisan i kaznio je sve naše greške i slabosti i ja čestitam Barseloni. Možda je ona naša prva utakmica u sezoni protiv Barselone, kada nije bila u punoj formi, a mi smo bili kompletni kreirala nadu da ćemo slaviti pred svojom publikom, koja je ponovo bila fantastična i ja joj se zahvaljujem. Mada to već postaje tautologija. I večeras su pokazali da su najbolji u Evropi", bio je kratak osvrt Vujoševića na meč, koji je praktično odlučen početkom treće četvrtine.

Mnogo više predstavnike medija je zanimalo da li će se naći rješenje na poziciji plejmejkera, koju je i Vujošević nazvao prioritetom, ali nije ponudio "meso". Tačnije, nije izgovorio nijedno ime koje bi moglo da dođe u Partizan u skorije vrijeme.

Na pitanje jedne koleginice da li razmišlja o Nemanji Bezbradici na mjestu plejmejkera, Vujošević je zastao, značajno je pogledao i rekao: "Razmisliću o Bezbradici na pleju".

A da li je zadovoljan igrom Bogdanovića na poziciji plejmejkera, bilo je novo pitanje.

Vujošević je uzvratio pitanjem: "Koliko smo izgubili?". Kada je dobio odgovor, rekao je: "Ni sa kim nisam zadovoljan, a prvo nisam sa sobom".

A šta je sa Tarensom Kinzijem, koji je nezgodno doskočio i uhvatio se za zglob, bilo je novo pitanje.

"Da, dobro ste to primijetili, tako je bilo", odgovorio je Vujošević, bez pružanja neke detaljnije informacije.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC