• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Laboral je u velikoj prednosti, ali

Trener Crvene zvezde Telekom žali što je njegov tim pao u finišu meča sa Lokomotivom i propustio priliku da plasman u Top 16 učini izglednijim.

 Radonjić: Laboral je u velikoj prednosti, ali Izvor: MONDO

Iako su u duelu sa raspucanom Lokomotivom bili ravnopravan rival do završnice, crveno-bijeli nisu uspjeli da ostvare i treću uzastopnu evroligašku pobjedu.

Poslije trijumfa protiv Laboral Kuće i Lijetuvos Ritasa, Crvena zvezda Telekom izgubila je u Krasnodaru, pred 5.000 domaćih i stotinak svojih navijača.

Tim Dejana Radonjića nije uspio da odbije napad domaćih u završnici. Suočen sa ranim ulaskom problem sa faulovima, gledao je protivnika dok pogađa važne šuteve.

Propustio je svoju priliku da pobijedi.

"Kada se lomio rezultat imali smo jako loša rješenja u napadu, a tada nam je pala i odbrana. Dozvolili smo im mnogo lakih situacija. Kad je bio riješen meč, tek tada su promašili nekoliko šuteva za tri. I pored njihovog fantastičnog šuta držali smo se u igri... Da je bilo više preciznosti u oba pravca, naša šansa za pobjedu bi bila veća", rekao je trener Crvene zvezde poslije utakmice.

Poslije sastanka sa igračima, konstatovao je da su veći dio meča odigrali jako dobro i spretno se nosili sa odličnim šutem protivnika (12/20 za tri).

"Oni su fenomenalno šutirali, pogotovo u prvom poluvremenu, a i drugi su počeli sa dvije trojke... I pored toga, držali smo priključak do završnice, koju smo odigrali jako loše, u oba pravca i tako dozvolili Lokomotivi da kvalitetnim rješenjima pogađa koš. Davali smo im loptu... Kada se lomio rezultat imali smo jako loša rješenja u napadu, a tada nam je pala i odbrana. Dozvolili smo im mnogo lakih situacija".

Naredno kolo Evrolige, crveno-bijeli dočekaće sa skorom 2-4. Panatinaikos i Lijetuvos Ritas imaju po tri pobjede i poraza, a Lijetuvos Ritas jedan trijumf i pet poraza.

"Svako kolo može da donese novu situaciju. Žao mi je što nismo napravili novi momenat. I da Kaha nije slavila u četvrtak, imala bi bolji raspored. Sada su u velikoj prednosti, a mi ćemo pokušati da odigramo kvalitetno do kraja", poručio je Radonjić.

Igrači Crvene zvezde doputovaće u Beograd u petak uveče, a već od subote počeće pripremu za ponedjeljak i duel sa Mega Vizurom pred svojim navijačima.

(Mladen Šolak, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC