• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović: Imali smo ih, ali nema osvrtanja

"Moramo da poradimo na čvrstini, da ne padamo u prelomnim trenucima i da zadržimo koncentraciju",kaže ze MONDO centar Crvene zvezde.

 Marjanović: Imali smo ih, ali nema osvrtanja Izvor: MONDO

Aplauz zvezdaša upućen košarkašima crveno-bijelih pre polijetanja za Beograd potvrdio je da su zadovoljni svojim timom.

Sa druge, prednje strane aviona Er Srbije, igrači Crvene zvezde Telekom sjeli su oko 21.00 čas tiho na svoja sjedišta i spremili se za dvoipočasovni put. Dva sata prije toga izgubili su od Lokomotive Kubanj meč koji su lako mogli i da riješe u svoju korist.

Tokom neplanirano dugog čekanja na ukrcavanje, centar Boban Marjanović iznio je na ruskom aerodromu prve utiske poslije utakmice.

"Svi smo znali da može da bude mnogo bolje i da možemo da raspoloženiji krenemo za Beograd... Neugodno je, 'imali' smo ih. Nije baš jednostavno kada u takvoj situaciji ne pobijediš", rekao je, pa poslao poruku saigračima:

"Jasno je šta nam je činiti, moramo da podignemo glave i što prije shvatimo da ništa ne bi smjelo da nas poremeti u radu. Sutra nastavljamo sa radom".

Crveno-bijeli imaju za čim da žale poslije utakmice u lijepoj krasnodarskoj"Basket hali", ali nemaju vremena za to. Već u ponedeljak će igrati protiv Mega Vizure, a potom ih očekuje duel sa Makabijem u Pioniru.

"Mega Vizura mlada, spremna..."

Visoki centar dobro zna kvalitet narednog rivala, čiji je dres nosio do prošlog ljeta.

"Moramo se što prije konsolidujemo jer znamo da neće biti lako. Mega ima dobar, mlad tim, koji dosta trči, igra borbeno i snažno. Znamo da nas u ponedeljak očekuje dosta posla".

"Ne smijemo da se predugo osvrćemo. Nema vremena, jer već od sutra moramo da razmišljamo o ponedeljku i Mega Vizuri", smatra Marjanović.

Ipak, jasno je da će plasman u Top 16 biti sve češća tema razgovora u "Pioniru" i tokom utakmica ABA lige. Uprkos porazu u Krasnodaru, Crvena zvezda Telekom (skor 2-4) još sama kroji svoju sudbinu, a očekuju je dueli sa Makabijem, Panatinaikosom, Laboral Kućom i Lijetuvos Ritasom.

"O plasmanu je nezahvalno bilo šta reći, jer svi vide koliko ima iznenađenja u svakom kolu. Šta pomisliš da ne može da se dogodi - dogodi se. Kada pomisliš da neko nekog ne može da dobije, on to i uradi, tako da je potpuno neizvjesno".

"Imamo šansu da prođemo, to je jasno. Evroliga je jako takmičenje, ali mislim da smo dokazali da možemo da se nosimo sa jakim timovima. Ima još dosta utakmica da se igra i isto tako, znamo da moramo da što prije zaboravimo ovaj meč i okrenemo se onome što nas očekuje".

Niz crveno-bijelih od četiri važne uzastopne pobjede prekinut je u petak uveče (Laboral Kuća, Cedevita, Lijetuvos Ritas, Partizan). Kako se brzo uspraviti?

"Moraćemo da poradimo na čvrstini, da ne padamo u određenim, prelomnim trenucima. Važno je i da zadržimo koncentraciju i radimo na detaljima", rekao je Marjanović i podvukao:

"Mislim da će sve doći na svoje mjesto".

(Mladen Šolak:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC