• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Kobi se vraća u nedelju

Najbolji igrač Lejkersa neće zaigrati u petak u Sakramentu, kako se prvobitno mislilo, već će to najvjerovatnije učiniti dva dana kasnije.

 NBA: Kobi se vraća u nedelju Izvor: MONDO

Kobi Brajant posljednji put nastupao je za Lejkerse prije gotovo osam mjeseci.

On je 12. aprila na meču protiv Golden Stejta pokidao Ahilovu tetivu, nakon čega je uslijedila hirurška intervencija i duga pauza. Najbolji igrač Lejkersa nedavno se priključio treninzima tima, a na parket bi mogao već u nedelju.

Prvobitno je najavljeno da će Kobi prvi put poslije teške povrede zaigrati za svoj tim u petak na meču u Sakramanetu, ali je on na promociji novih patika za "Najk" otkrio da će se to najvjerovatnije dogoditi dva dana kasnije, pred domaćom publikom u Stejpls centru na duelu protiv Toronta.

"Za sada sve ide u dobrom pravcu. Osjećam se odlično. Drugi dan zaredom na parketu uspijevam da uradim sve stvari koje su neophodne za igru, zadovoljan sam jer se vidi napredak. Odradiću i petak još jedan jači trening, pa ću shodno tome donijeti odluku kada ću se vratiti na parket", izjavio je Brajant.

On je dodao da nema problema sa šutom, ali da mora da poradi i na ostalim košarkaškim elementima koji su neophodni za dobru igru.

"Šut me dobro služi, ali moram još da poradim na kretnji, brzini, radu nogu prilikom skoka... Još uvijek osećam te 'bambi' noge, ali Ahilova tetiva je u redu i to je najvažnije", rekao je Brajant, koji je uspio i da "zakuca" na treningu.

(MONDO:Foto:Beta:AP/Dany Maloshock)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC