• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Neke stvari ne mogu da se kupe

Strateg crno-bijelih zadovoljan izdanjem svog tima, ali i navijanjem beogradske publike. Bagackis se vratio na prvi meč i oštre riječi.

 Vujošević: Neke stvari ne mogu da se kupe Izvor: MONDO

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević bio je prezadovoljan kako je njegova ekipa na utakmici sa Budiveljnikom reagovala poslije svih problema koji su zadesili crno-bijele.

"Parni valjak" je u osmom kolu Evrolige pobijedio ukrajinskog šampiona i sačuvao šanse da se plasira u Top 16.

"Jako sam zadovoljan prikazan igrom i rezultatom i čestitam igračima na trudu. Budiveljnik je veoma dobra ekipa kojoj mi nismo dopustili da do kraja prikaže svoj kvalitet. Nama je poslije povrede Vestermana u nezgodnoj situaciji, u seriji važnih utakmica, trebalo dosta vremena da pronađemo adekvatna rješenja i da složimo novi tim u hodu, ali zalaganjem ovih momaka uspijevamo da to funkcioniše kako treba", izjavio je Vujošević.

On je veliku zahvalnost izrazio i navijačima koji su ih sve vrijeme bodrili u Areni.

"Dugujemo i zahvalnost navijačima, jer su u trenutku kada rezultati u Evroligi nisu dobri i na meču protiv protivnik sa najmanje atraktivnim imenom ispunili halu, pružili nam podršku, pokazali karakter i brigu za tim".

Vujošević je istakao i da Budiveljnik ima ozbiljan budžet kao novajlija u Evroligi, ali "da mu je drago što su im pomogli da shvate da neke stvari ne mogu da se kupe i da neke stvari treba respektovati".

Trener Partizana rekao je da postoje velike šanse da Milenko Tepić pojača njihove redove.

BAGACKIS: PRIJATELJI, DA OBJASNIM

Aigars Bagackis trener Budiveljnika iskoristio je priliku da se poslije utakmice sa Partizanom u Kombank areni izvini "prijateljima iz Srbije" za riječi koje je izgovorio nakon prve utakmice u Kijevu.

Letonac je riječima "insistiranje da je Partizan mlad tim je sranje" prokomentarisao često pisanje medija o mladosti crno-bijelih košarkaša.

"Želio bih da se izvinim mojim prijateljima iz Srbije zbog riječi koje su prenesene poslije prve utakmice. Htio bih da objasnim, tom izjavom sam prije svega mislio na iskustvo igrača Partizana u Evroligi, a ne na godine koje imaju igrači Partizana. Nesporno je da je Partizan mlad tim".

Bagackis ističe da je u četvrtak uveče bilo vrlo teško pobijediti Partizan pred sjajnim navijačima i raspoloženim igračima.

"Partizan je bio jači...", ocijenio je trener Budiveljnika.

"Svi znamo šta znači igrati pod pritiskom utakmice i navijača. Crno-bijeli su imali sjajnu podršku i teško je igrati pet na šest, šesti igrač je naravno publika. Imali smo imperativ pobjede i to smo teško podnijeli. Partizan na prvi pogled igra jednostavnu košarku, ali Bogdanović, Kinzi, Milosavljević i ostali centri, svi su na skoku. Imali su na kraju skoro duplo više uhvaćenih lopti i to je presudilo".

Ukrajinci nisu uspjeli da u djelo sprovedu dogovor iz svlačionice.

"Ono što smo zamislili brzo se raspršilo. Igrali smo dobro u odbrani, ali nismo uspjeli da zatvorimo naš koš poslije brzih šuteva. Poslije toga smo bili u nokdaunu. Pokušali smo da se vratimo, ali je utakmica već bila izgubljena", rekao je Bagackis.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC