• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas: Selektor će biti Saša Đorđević...

...ako se dogovorimo o finansijskom delu", rekao je predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas tokom gostovanja na SOS kanalu.

 Đilas: Selektor će biti Saša Đorđević... Izvor: MONDO

Legendarni košarkaš Aleksandar Đorđević, idol nacije i član jedne od najtrofejnijih generacija koje je ova zemlja imala, biće novi selektor naše reprezentacije, ako...

...ako se sa čelnicima Košarkaškog saveza Srbije, predsjednikom Draganom Đilasom i potpredsjednikom zaduženim za mušku košarku Dejanom Bodirogom, dogovori oko godišnje plate.

Đilas je tokom gostovanja na SOS kanalu u autorskoj emisiji Vladana Tegeltije, rekao da je samo finansijski dio priče ostao nedovršen kada je Đorđević u pitanju i da je "Sale Nacionale" dobio blagu prednost u konkurenciji Saše Obradovića i Igora Kokoškova.

"Ono što ljudi moraju da shvate da se ja ne bavim temama koje su stručno košarkaške. Nemam dovoljno znanja da mogu da pričam sa ljudima kojima je košarka čitav život. Zna se za šta su zaduženi Bodiroga, Tarlać, Joković, Tomaševic...", rekao je prvo Đilas, pa dodao:

"Dejan Bodiroga je potpredsjednik zadužen za mušku košarku i mnogo sam u posljednje vrijeme pričao s njim o novom selektoru. Razmišljali smo o tri trenera - Saši Đorđeviću, Saši Obradoviću i Igoru Kokoškovu. Počeli smo razgovore sa Đorđevićem, dogovorili smo kako bi cijela stvar trebalo da funkcioniše, ostale su nam još finansije, u varijanti da to bude angažman tokom čitave godine. Ako se i oko toga dogovorimo, Saša Đorđević će biti novi selektor Srbije".

Đilas je dodao...

"Sale je ogromno košarkaško ima i zaslužuje da dobije šansu, ali moramo da mu obezbjedimo i iskusne trenere da mu pomognu. Pred njega nećemo postavljati zahtjeve u vidu plasmana na narednom Svjetskog prvenstvu, ali nećemo ići tamo ni turistički, pa kao 'da se igramo košarke'. Mislim da imamo šta da pokažemo već narednog ljeta, ali očekujem da ova generacija košarkaša sazri za dvije godine i da na sljedećem Evropskom prvenstvu bude na vrhuncu i da se bori za medalju".

(MONDO, Foto: MN Press )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC