• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Zvezda nam kvari transfer Novaka

Trener Partizana najavio juriš na iznenađenje u Istanbulu i otkrio zbog čega plejmejker Vršca još nije postao pojačanje šampiona...

 Vujošević: Zvezda nam kvari transfer Novaka Izvor: MONDO

Uprkos značaju duela 9. kola Evrolige sa Fenerbahčeom (četvrtak, 20.45), ta tema je na konferenciji za novinare u Hali sportova ostala u drugom planu.

Duško Vujošević otkrio je da Crvena zvezda Telekom pokušava da "pokvari" već skoro dogovoren transfer mladog reprezentativca Jovana Novaka.

"Jesmo zainteresovani za Novaka, ali još nije postignut sporazum oko visine obeštećenja sa Vršcom. Zvezda se uključila u cijeli slučaj, a ona može komotno da se ponaša zbog svoje finansijske moći. Njihov problem je što se igrač opredijelio za Partizan. Znamo da Novak Đoković navija za Crvenu zvezdu, a za ovog Novaka ćemo da vidimo", poručio je Vujošević.

On se osvrnuo i na transfer Milenka Tepića iz Lijetuvos Ritasa, gdje takođe postoje "izvjesni problemi".

"Da nije tako, on bi već bio u Partizanu. Dolazak Tepića je dobar izbor za obje strane, jer se njegova karijera našla u nekoj vrsti stagnacije".

Što se tiče utakmice protiv Fenerbahčea (skor 7-1), jasno je da Partizan sa samo dvije pobjede u dosadašnjem toku takmičenja i nekompletnim sastavom nije u poziciji da bilo kome prijeti.

Ipak, Vujošević kaže da crno-bijeli, kao jedini preostali srpski predstavnik sa šansama za plasman u Top 16, imaju obavezu da odigraju najbolje što mogu.

"Učinićemo sve kako bismo došli u šansu da napravimo čudo i plasiramo se u Top 16 fazu. Igramo protiv velikog tima, kluba i trenera (Željko Obradović). Domaći teren i njihova publika su otežavajuće okolnosti za nas, ali i izazov da damo sve od sebe. Imamo obavezu prema sebi i navijačima".

Partizanov strateg naglasio je da ne razmišlja previše o kalkulacijama kada je u pitanju ishod meča Budiveljnik - Nanter. Crno-bijelima odgovara da pobijede Ukrajinci, ali njima samima pobjeda više nije neophodna za plasman u dalje takmičenje...

"Svako ko nastupa u Evroligi ima obavezu da ide na pobjedu. Vjerujem da su u ekipi Budiveljnika časni ljudi".

(MONDO/Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC