• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dženkins: Za Delije i imidž!

Bek Crvene zvezde Telekom pozvao navijače da u četvrtak opet ispune Kombank arenu i podrže ekipu u meču sa Laboral Kućom.

 Dženkins: Za Delije i imidž! Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ostali su bez šansi za plasman u Top 16 fazu Evrolige, ali Čarls Dženkins ističe da je utakmica sa Laboral Kućom u četvrtak u Kombank areni (18.45) vrlo bitna, iako za crveno-bijele nema takmičarski značaj.

"Svjestan sam da više nemamo šansi za plasman u Top 16 fazu, ali bih volio da ambijent ponovo bude veličanstven, da publika dode u velikom broju, a da se mi tim sjajnim navijačima odužimo pobjedom", rekao je Dženkins za klupski sajt.

"Za nas ovaj meč i te kako ima takmičarski karakter, pokazali smo se u lijepom svjetlu u Evroligi ove sezone i takav imidž želimo da zadržimo i poslije ove utakmice", dodao je Amerikanac.

Duel Crvene zvezde i Laboral Kuće igra se u pretposljednjem kolu Grupe D. Zvezda je u Areni prethodno bila domaćin i na otvaranju elitnog takmičenja, kada je ugostila Lokomotivu Kuban, od koje je poražena u neizvjesnom meču.

Navijači crveno-bijelih tada su došli u ogromnom broju, što je ostavilo utisak na Dženkinsa.

"Mislio sam da jedna košarkaška dvorana nije u stanju da stvori takav ambijent i kod igrača na terenu probudi takva osjećanja. Prevario sam se! Demarkus Nelson mi je prije početka sezone govorio da su navijači Zvezde veoma strastveni, gledao sam mnoge snimke na YouTube sajtu, ali to jednostavno ne može da se poredi sa onim osjećajem kad izađete na teren", istakao je Dženkins.

Amerikanac je dodao da je tek pred početak meča sa Lokomotivom shvatio u kakvu je košarkašku sredinu je došao.

"Volim da kažem da je privilegija biti član Crvene zvezde i imati takve navijače. Zaista bih volio da tribine ponovo budu ispunjene do posljednjeg mjesta i zato pozivam sve navijače da zajedno pokušamo da dođemo do trijumfa", rekao je Dženkins.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC