• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Borićemo se za Novaka

Trener Partizana otkrio da su crno-bijeli Vrščanima za mladog igrača ponudili 35.000 evra i 25 odsto od narednog transfera, a Zvezda 100.000 evra.

 Vujošević: Borićemo se za Novaka Izvor: MONDO

Da li će talentovani Jovan Novak konačno doći u Partizan, ostati u Vršcu ili preći u Crvenu zvezdu Telekom još nije jasno.

Poruka trenera Partizana Duška Vujoševića je da će crno-bijeli istrajati u tome da dovedu Novaka jer je u cijeloj ovoj situaciji pokazao mirnoću i stabilnost baš kao i na terenu.

"On je mentalno pokazao da je za naš sastav", rekao je Vujošević.

Međutim, ono što koči njegov dolazak u Partizan je to što se u cijelu priču umiješala i Crvena zvezda.

Vujošević je otkrio cifre - Partizan je Vršcu ponudio 35.000 evra, plus 25 odsto od budućeg transfera, a Zvezdina ponuda je 100.000 evra.

"Svjesni smo da je to tržište i svako vuče one poteze na koje je sposoban, ali nije normalno da smo mi toliko osiromašeni a da neko drugi ima toliko novca za koji se ne zna odakle mu. Da li je taj neko napravio novac tako što je proizvodio igrače pa ih prodavao? Da li je to pitanje sposobnosti ili pitanje nečije nesposobnosti, pitam se i i ja?"

Strateg šampiona Srbije i ABA lige se takođe osvrnuo i na pisanje pojedinih medija da je Novak deklarisani navijač Crvene zvezde.

"Mi nismo htjeli da dovedemo navijača nego igrača. On je profesionalni košarkaš, ovim se bavi, a neko je iz svojih interesa pokušao da stvori situaciju i da vuče poteze da taj igrač ne dođe u Partizan. I u ovom slučaju se pokazalo kakavi su odnosi i kakve su pozicije jednog, a kakve drugog kluba".

O tome kakvi su odnosi trenutno u srpskoj košarci Vujošević je opisao još jednom slikovitom tvrdnjom.

"Jedna visoka nestranačka ličnost odmah poslije naše utakmice u Istanbulu pozvala je menadžera koji zastupa Željka Obradovića i pitao ga: 'Vi ste to namjestili utakmicu?"

Vujošević se potom zapitao: "Pa, kakve su to bolesne glave" i konstatovao: "Ne znam kako neko ko ima iole iskustva u srpskoj košarci može da priča takve stvari, ali vjerovatno svako polazi od sebe misleći da svako tako radi".

Na pitanje novinara ko je ta visoka nestranačka ličnost Vujošević je uz osmijeh odgovorio: "Reći ću vam kad ostarite".

(Predrag Vujić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC