• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost: Ne smijemo da prijetimo Partizanu

"Mi bismo i u kompletnom sastavu težili da pružimo dostojan otpor velikom timu, a tek bez Ćapina moramo biti maksimalni kako bi bili pravi rival".

 Budućnost: Ne smijemo da prijetimo Partizanu Izvor: MONDO

Ekipu Budućnosti u nedjelju u Beogradu očekuje težak ispit. U 12. kolu ABA lige gostovaće Partizanu.

Igor Jovović, trener Podgoričana, tvrdi i da bi u najjačem sastavu njegova ekipa morala da odigra na najvišem nivou kako bi se ravnopravno nosila sa crno-bijelima.

Bez povređenog Aleksandra Ćapina posao im je daleko otežan.

"Na poziciji plejmejkera imamo mlade igrače, koji su nedovoljno iskusni za teret igranja na dva takmičenja. U oslabljenom sastavu nemamo pravo da prijetimo, treba da odigramo sa velikom energijom, protiv velikog tima, koji je pobjedom u Istanbulu nad Fenerbahčeom potvrdio kvalitet. Na nama je da pružimo otpor favorizovanom protivniku", rekao je Jovović uoči puta u Beograd.

Krilni centar Čedomir Vitkovac kaže da Budućnost u nedjelju očekuje težak meč protiv vjerovatno najbolje ekipe na prostorima bivše Jugoslavije.

"Moramo u Beogradu da odigramo dobar meč, na visokom nivou. To nam je neophodno zbog narednog perioda i važnih utakmica koje slijede", rekao je Vitkovac, čiji je tim prošle sezone izgubio oba duela u ABA ligi od crno-bijelih.

Partizan na tabeli ABA lige zauzima drugo mjesto sa skorom 8-3, dok je Budućnost ostvarila sedam pobjeda i četiri poraza u dosadašnjem dijelu sezone.

Zamjena za Ćapina

Igor Jovović kaže da je povreda Aleksandra Ćapina ozbiljnije prirode i da se ne može jasno definisati dan njegovog povratka u ekipu. "Ima problema sa kukovima i leđima, gdje su dvije-tri kompleksne povrede vezane i nalazi se u dosta lošem stanju. Osjeća bol i tokom hodanja. U stalnom smo kontaktu sa medicinskim timom i prema tim informacijama on bi tokom naredne nedjelje trebalo da se priključi treninzima", rekao je Jovović.

On je dodao da će, u slučaju da se povreda pokaže kao ozbiljnija i da odlični organizator igre mora na dužu pauzu, klub pokušati da pronađe adekvatnu zamjenu.

Meč Partizan - Budućnost zakazan je za nedjelju od 19 časova u hali Pionir.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC