• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličić i Jarić se sele u Njujork?

Darko Miličić i Marko Jarić mogli bi da se presele u Njujork.

 Miličić i Jarić se sele u Njujork?  Izvor: MONDO

Srpski košarkaši u Medison Skver Garden preselili bi se u sklopu velikog trejda koji bi put Memfisa odveo preplaćenu zvezdu Niksa Zeka Rendolfa, prenose američki mediji.

Prema izjavama predsednika Niksa Denija Volša posao još uvek nije sklopljen, ali da se na njemu ozbiljnu radi, potvrdio je i Miličićev menadžer, Mark Kornštajn.

"Mislim da postoji šansa da se nešto desi po ovom pitanju. Klubovi su tu da se dogovore. Ako Darko ostane u Memfisu, biće dobro, ali ako ode u Njujork, biće još bolje po njega, jer obojica prosto obožavamo trenera Majka D’Antonija, koji odlično poznaje evropski mentalitet. Miličić bi se odlično uklopio u Njujorku", rekao je Kornštajn.

Glavni razlog mogućeg trejda leži u činjenici da će Rendolf, ako ostane u Njujorku, za tri sezone inkasirati 48 miliona dolara, pa bi tim iz "velike jabuke" želeo što pre da ga se reši pošto ne pruža partije u skladu s visinom plate.

S druge strane, Miličić u Memfisu ima osiguranih 14,5 miliona dolara za naredne dve godine, dok će Jarić u naredne tri sezone u Grizlisima dobiti 21,3 miliona zelenih novčanica, pa bi Niksi dovođenjem dva srpska košarkaša u zamenu za Rendolfa poprilično smanjili svoj seleri kep.

Ranije je sa Drafta u Nikse stigao Italijan Danilo Galinari, pa bi eventualnim dolaskom dvojice Srba, Njujork postao mala evropska kolonija.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC