• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Igraću za Srbiju u Poljskoj

Nenad Krstić je zadovoljan u timu Oklahome, a ovog ljeta ovjekovječiće dugogodišnju vezu sa djevojkom Tanjom, a zatim igrati za Srbiju na EP.

 Krstić: Igraću za Srbiju u Poljskoj Izvor: MONDO

Nenad Krstić se poslije tromjesečnog boravka u ruskom Trijumfu vratio u NBA ligu, i kaže napravio pravi potez.

Iako je Oklahoma izgubila šanse da se plasira u plej-of, Krstić tvrdi da se dobro snašao u klubu, kao i da ekipa uživa velike simpatije svih stanovnika.

"Ne mogu da kažem da mi u Trijumfu nije bilo dobro, naročito sa finansijske strane, ali košarkaški izlet u Rusiju potvrdio mi je, bar kada je u pitanju parket, da mi je mjesto u NBA ligi. Na početku mi je trebalo vremena da se naviknem na nove saigrače, i da u hodu ulazim u akcije, ali je generalno super što sam se vratio u SAD. Sistem u klubu je drugačiji nego u Nju Džersiju, ali kako vrijeme odmiče sve više ušivam u igri", izjavio je Krstić za "Sport".

Krstić dodaje da je spreman da manje odmara ovog ljeta, jer nijednog trenutka nije dovodio u pitanje svoj nastup na Evropskom prvenstvu u Poljskoj u dresu Srbije.

"Selektor Dušan Ivković uskoro će doći u San Antonio na seminar i tada ćemo se vidjeti i porazgovarati. Nisam siguran da li ćemo se vidjeti prije ili poslije meča sa Spursima, ali ću sigurno igrati za Srbiju u Poljskoj, jer to nikad nije dovođeno u pitanje", istakao je Krstić.

Prije odlaska u Poljsku, a nakon završetka sezone u NBA ligi, Krstić će ovjekovječiti dugogodišnju vezu sa djevojkom Tanjom.

"Vjenčaćemo se u julu, i to će biti kruna naše šestogodišnje veze. Jedino nisam siguran kada ćemo ići na bračno putovanje zbog obaveza u reprezentaciji. Možda medeni mjesec bude i prije vjenčanja", dodao je Krstić, koji je sa Oklahomom zimus potpisao trogodišnji ugovor.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC