• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Liga 8": Prvi poraz Igokee

Igokea doživjela prvi poraz u "Ligi 8", dok su u ostalim mečevima sigruni bili Široki i Bosna, a iznenađenje je trijumf Leotara protiv Zrinjskog.

 "Liga 8": Prvi poraz Igokee  Izvor: MONDO

Košarkaši Sloboda Dite nanijeli prvi poraz Igokei Partizan, dok su oni došli do prvog trijumfa, kojim su ostali u igri za plej off.

Sloboda Dita je do prve pobjede u "Ligi 8" došla na krilima sjajnog plejmekera Zlatka Jovanovića, koji je meč završio sa 28 poena i 12 asistencija.

Slobodi je pripao uvod i finiš meča. Tim Senada Muminovića sjajno je serijom 10:0 otvorio utakmicu. Igokea se polako budi i do kraja prve četvrtine uspijevaju da izjednače 23:23.

U nastavku se razigrao amerikanac Keni Tejlor, koji je u drugoj četvrtini postigao čak četiri trojke i gosti na poluvrijeme odlaze sa prednošću 56:46.

U nastavku meča Igokea dolazi do rekordnih 14 poena viška 67:53 i činilo se da nema prepreke za četvrtu uzastopnu pobjedu. Tada kreće uragan domaćeg tima predvođen sjajnim Jovanovićem, koji zasipa koš gostiju,a pritom i asistira saigračima. U posljdnjem napadu treće četvrtine postiže trojku sa deset metara i njegov tim prilazi na dva poena minusa 70:68.

U posljednoj četvrtini nastavljena je sjajana rola domaćih, a Jovanoviću su se priključili i Velimirović i Albijanić, dok na drugoj strani nije bilo raspoloženog igrača i na kraju Dita slavi ubjedljivu pobjedu 94-83, njihovu prvu u "Ligi 8" kojom se vraćaju u borbu za plej off.

U pobjedničkom timu Zlatko Jovanović 28 poena i 12 asistencija, Ranko velimirović 16 poena od čeka 15 u drugom poluvremenu. U timu Igokee prvi ime Tejlor sa 22, njemu uz rame Vuksanović sa 17 pogodaka.

U ostalim mečevima četvrtog kola :

Bosna-Hercegovac 104:66
Široki-Borac 85:72
Leotar-Zrinjski 83:74. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC