• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraneš: Nema opuštanja! Anderson: Kakve batine!

"Ovo je sve rezultat dobrog rada, atmosfere i svega što se dešava u klubu", rekao je Slavko Vraneš poslije trijumfa na završnom turniru NLB lige.

 Vraneš: Nema opuštanja! Anderson: Kakve batine! Izvor: MONDO

Šampioni. Najbolje iz Srbije. Tako su glasili natpisi odštampani na slavljeničkim majicama košarkaša Partizana.

Primili su pehar namijenjen osvajaču NLB lige i šampionsko prstenje, ali ni u trenucima euforije nisu zaboravili da ih već u utorak očekuje nastavak domaće Superlige i gostovanje Vojvodini.

U tome vjerovatno i leži dio tajne Partizanovih kontinuiranih uspjeha.

"Odigrali smo cijelu sezonu u istom sastavu. Rezultati govore o našoj igri. Dobro smo iskoristili period poslije ispadanja iz Evrolige i ovo je sve rezultat dobrog rada, atmosfere i svega što se dešava u klubu", rekao je Slavko Vraneš.

"Osvojio sam drugi trofej u NLB ligi i jako mi je drago zbog toga. Zahvalan sam ljudima koji su me ovde pozvali, ovo je bio moj način da im uzvratim. Nećemo se opustiti, čeka nas još jedan trofej, koji treba da odbranimo", dodao je gorostasni centar.

Uroš Tripković odavno nije imao tako loše šutersko veče, kao protiv Cibone. Međutim, nije lako, niti moguće, stalno igrati na vrhunskom nivou.

"Bila je ovo još jedna teška utakmica. Dominirali smo u prvom poluvremenu, oni su se vratili i stigli nas, ali smo u finišu uspjeli da prelomimo meč i vratimo razliku koju smo imali. Trebalo bi što prije da se okrenemo Superligi, da se koncentrišemo i zadržimo formu. Biće naporno da se igra svaka dva dana, ali kako nama, tako i drugima, pa nemamo na šta da se žalimo".

Cibonin najbolji igrač Alan Anderson, možda i najbolji napadač u čitavoj regionalnoj ligi, poslije utakmice je konstatovao da "nikada u životu nije dobio ovoliko batina".

"Padao sam kao da padam sam od sebe, prema mišljenju sudija... Odbrana Partizana me podsjeća na odbrane koje se igraju u NBA ligi. Šteta što su navijači bacali baklje na teren, inače svaki igrač sanja da igra u ovakvoj atmosferi", izjavio je Anderson.

Zadatak da zaustavi nekadašnjeg NBA igrača imao je Vujoševićev "specijalac" Jan Veseli.

"Uh, probao sam da ga čuvam tako da ne dobije loptu, ali nisam uspijevao uvijek u tome".

Češki igrač rekao je da mu se "sviđa prsten" i da je "baš dobar". A šta im je rekao trener kada su dozvolili Ciboni da se približi na tri-četiri poena razlike?

"Dobro smo počeli, a onda se ispromašivali. Gubili smo bitne lopte i popustili u odbrani. Opomenuo nas je i od tog trenutka smo znali šta i kako treba..."

(N. J. - M. Š. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC