• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Možemo da iznenadimo Partizan

"Možda je i bolje što smo odmah naletjeli na crno-bijele, jer ako želimo do trofeja jednom moramo da ih pobijedimo", izjavio je Stefan Marković.

 Marković: Možemo da iznenadimo Partizan Izvor: MONDO

Košarkaši Hemofarma smatraju da mogu da naprave iznenađenje i u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije savladaju Partizan, ekipu od koje su prošle godine izgubili u tri finala.

Kapiten ekipe iz Vršca, Stefan Marković, rekao je da Partizan slovi za favorita, ali da je sportski nadati se da njegov tim može prvi do tri pobjede.

"Partizan je iskusan, ima sjajnu sezonu o kojoj govore rezultati. Ali, ništa nije nemoguće. Možda je i bolje što smo odmah naletjeli na crno-bele, jer ako želimo do trofeja jednom moramo da ih pobijedimo. Predaje nema", izjavio je Marković.

Reprezentativni plejmejker rekao je da Hemofarm može da eliminiše Partizan iz trke za titulu, ali je potrebno da se "poklope izvjesne stvari".

Crno-bijeli su prošle godine osvojili prvenstvo i Kup Srbije i Jadransku ligu, a svaki put su u finalu bili ubjedljivo bolji od Hemofarma.

"Imamo snage za takav podvig. Naporno smo se spremali, ali moramo da damo više od svojih mogućnosti, da ponovimo svoje najbolje partije kao, na primer, protiv Dinama iz Moskve u Evrokupu", jasan je Marković.

Prva polufinalna serija počinje u četvrtak od 19.30 časova u hali Pionir. Na istom parketu će se dan kasnije sastati Crvena zvezda i FMP Železnik. Polufinala se igraju po formatu 1-1-1-1-1, do tri pobjede.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC