• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Klivlend mogao do Budve

Košarkaši Klivlenda bi između dve plej-of serije mogli da svrate do Crnogorskog primorja ili na neku srpsku planinu i odrade kraće pripreme.

 NBA: Klivlend mogao do Budve  Izvor: MONDO

Kavalirsi su prošlog vikenda eliminisali Detroit Pistonse, ali još mogu samo da nagađaju da li će se u polufinalu Istoka sastati sa Majami Hitom ili Atlanta Hoksima.

Dvejn Vejd postigao je 41 poen, a debitant Majkl Bizli zabeležio 22 poena i 15 skokova u trijumfu Majamija 98:72, kojim je rezultat u seriji izjednačen na 3:3.

"Majstorica" je na programu u nedelju poslije podne u Atlanti, a pobjednik sedme utakmice u utorak će gostovati u Klivlendu. Lebron Džejms, Saša Pavlović i ostali do tada će nakupiti devet dana odmora!

"Meč sedam, to govori samo za sebe. Dva mlada tima žele istu stvar. Moraćemo da izađemo na parket sa velikom koncentracijom i energijom. Nadam se da ćemo odgovoriti izazovu", rekao je krilni igrač Atlante Džoš Smit.

Šesta utakmica bila je lišena neizvjesnosti, pošto je Majami u prvoj četvrtini stekao 15 poena prednosti. Gosti su na poluvremenu prišli na devet, ali u nastavku nisu uspeli da urade nešto konkretnije.

Za razliku od serije Boston - Čikago, u kojoj će se takođe igrati "majstorica" (nedelja, 2.00) i u kojoj je do sada viđeno čak sedam produžetaka, Atlanta i Majami nisu priuštili publici nijednu neizvjesnu utakmicu.

Atlanta je pobjeđivala sa 26, deset i 15 poena razlike, a Majami sa 15, 29 i 26. Prosječna razlika - 20,2 poena. Valjda će na meč odluke doći i jedni i drugi...

(MONDO, AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC