• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borisov: Moguće je opet pobijediti Partizan

"Ovo će biti jedna od onih utakmica koje se igraju na instinkt, trenutnu inspiraciju", rekao je krilni igrač Hemofarma pred četvrti meč polufinala.

 Borisov: Moguće je opet pobijediti Partizan Izvor: MONDO

Košarkaši Hemofarma pokušaće u četvrtak (20.00) na domaćem terenu da u polufinalnoj seriji plej-ofa izjednače rezultat protiv Partizana na 2:2.

Poslije dvije lake pobjede Partizana, u Beogradu i Vršcu, rijetki su vjerovali da će Hemofarm savladati crno-bijele u Pioniru, u trećoj utakmici polufinalne serije.

Jedan od predvodnika velikog trijumfa Vrščana, Miloš Borisov, naglasio je da je igra protiv Partizana sama po sebi motiv za svakog košarkaša u Srbiji.

"Trijumf u Pioniru je, prije svega, pobjeda snage kolektiva, jake timske igre. Baš kada su nas otpisali odigrali smo veoma dobru utakmicu. Bili smo rasterećeni, sa puno energije i volje. Šut nas je dobro služio, što je na kraju i presudilo", rekao je Borisov.

On smatra da Hemofarm ni u prvoj pobjedi nad braniocem titule nije pružio najbolju igru i da u tome vidi šansu za dobijanje četvrte utakmice u Vršcu.

"Poslije izuzetno slabe igre u prvom meču, u drugom smo pokazali da možemo da im pariramo, a u trećem smo i pobijedili. Dobiti Partizan dva puta zaredom je izuzetno teško, ali ne i nemoguće. Daćemo i poslednji atom snage da još jednom zaigramo u Beogradu, pa ko bude bolji", rekao je Borisov.

Prema njegovim riječima, dva tima se poslije pet međusobnih susreta ove sezone "u dušu poznaju".

"Ovo će biti jedna od onih utakmica koje se igraju na instinkt, trenutnu inspiraciju, na želju. Posebnog recepta za pobjedu nema. Tim koji bude uspio da unese više želje može se nadati pobjedi. Vjerujem da ćemo to biti mi", istakao je crnogorski reprezentativac.

Direktor kluba Marko Ivanović smatra da je Hemofarm pobjedom poslije dva poraza dokazao da dobri rezultati Vrščana tokom cijele sezone nisu slučajnost.

"Kao klub, bili smo veliki u pobjedama, ali i u porazima. Za neuspjehe smo tražili razloge u svojim redovima i u svojoj igri", rekao je Ivanović.

Prema njegovim riječima, ovogodišnja Superliga je veoma specifična i po njenom završetku bi rukovodstvo lige i klubovi morali da sednu i dobro analiziraju takmičenje.

"Postoji prostor da se neke stvari promjene, prvo oko same organizacije, a zatim i oko Disciplinskog pravilnika. Nismo komentarisali suđenje poslije poraza od Partizana, pa nećemo ni sada. Ali bih voleo da kao domaćini u četvrtoj utakmici imamo isti kriterijum suđenja kao što su imali košarkaši Partizana u Pioniru", dodao je Ivanović.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC