• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobi "punio", haos Edija Hausa

Lejkersi i Boston konačno su iskoristili prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji i izjednačili rezultat Hjustona, odnosno Orlanda na 1:1.

 Kobi "punio", haos Edija Hausa Izvor: MONDO


Tim iz Los Anđelesa morao je žestoko da zapne da drugom meču polufinala, kako bi uzvratio odličnim Rokitsima - 111:98. U važnom duelu bilo je mnogo napetosti i varnica na terenu, a pobjeda Lejkersa stigla je poslije isključenja po jednog igrača na obje stane.

Lejkersi su krajem trećeg perioda ostali bez pomoći Dereka Fišera, koji je zbog grubog faula nad Luisom Skolom poslat u svlačionicu, a samo nekoliko minuta kasnije i Rokitsi su se pozdravili sa Ronom Artestom.

On je poslije jednog od mnogobrojnih duela sa Kobijem Brajantom, zadobio jači udarac a zatim "održao predavanje" sudijama što nisu reagovale i zaradio isključenje.

A Kobi Brajant shvatio je važnost meča, "trpao" je od starta, bio ponovo lider, vodio žestoke duele pod oba koša i završio meč kao najkorisniji igrač sa učinkom od 40 poena, šest skokova i tri asistencije.

Pau Gasol dao je veliki doprinos pobjedi sa 22 poena i 14 uhvaćenih lopti, dok je Lamar Odom upisao sedam pogodaka i 11 skokova.

Kod gostiju istakao se Ron Artest sa 25 poena, Karl Lendri zabilježio je 21, a Jao Ming je završio duel sa 12 poena i 12 skokova.

I u polufinalnoj seriji Istoka Boston je uspio da poravna rezultat protiv Orlanda - 1:1. Seltiksi su, kao i Lejkersi, poslije opuštenije igre u prvom duelu, zbili redove u drugom meču pred svojom publikom i slavili sa 112:94.

Rejdžon Rondo i Edi Haus bili su najzaslužniji za trijumf u Banknort Gardenu. Rondo je ostvario "tripl-dabl" - 15 poena, 11 skokova i 18 asistencija, dok je Haus ulaskom sa klupe napravio "haos" ubacivši 31 pogodak.

Kod Orlanda, koji će u petak dočekati rivala pred svojom publikom, istakli su se Rašard Luis sa 17 poena i 10 uhvaćenih lopti, dok je Dvajt Hauard notirao po 12 poena i skokova.

REZULTATI POLUFINALA

Istočna konferencija
Boston - Orlando 112:94 (rezultat u seriji 1:1)

Zapadna konferencija
LA Lejkers - Hjuston 111:98 (rezultat u seriji 1:1)

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC