• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BBB: Ne idemo na košarku! Tačka.

Takozvani Bad Blue Boys demantovali informacije da će se vratiti na košarkaške utakmice Cibone.

Veoma bitan meč 19. kola ABA lige igraće u utorak zagrebačka Cibona i beogradski Partizan.

Cibona je u seriji (nanizala je četiri pobjede), a trijumf protiv starog rivala približio bi je završnom turniru regionalne lige.

U zagrebačkom klubu nadaju se punoj dvorani, ali i povratku najvatrenije navijačke grupe - ozloglašenih Bad Blue Boys!

"Nadam se da će dvorana biti puna i da će doći i BBB. Imao sam sreću da budem igrač Cibone 1998. godine, kada smo dobili Partizan dva puta u sezoni. To je bilo nešto posebno! Iskreno se nadam dolasku BBB i punoj dvorani"
, rekao je trener "cibosa" Slaven Rimac uoči meča protiv Partizana.

On kaže da je lično kontaktirao pojedine starije članove BBB i da je od njih dobio odgovor da će i mlađi članovi te navijačke grupe doći u "Draženov dom".

Međutim, tokom dana stigao je demantij iz redova BBB.

"Najodlučnije odbacujemo vijest koja se pojavila u medijima... o mogućnosti organizovanog navijanja naše grupe na utakmicama KK Cibona u regionalnoj košarkaškoj ligi. Mi, trenutno, kao navijačka grupa FK Dinamo, organizovano pratimo isključivo fudbalske utakmice. Takođe, ne priznajemo nijedan oblik regionalne lige u kojoj učestvuju ex-yu klubovi tako da ovu temu zaključujemo u startu. Šaviše, ona za nas ona nije ni otvorena", piše u saopštenju BBB.

Što se tiče sportskog aspekta utakmice, Rimac kaže da je Partizan trenutno u problemima zbog velikog broja povrijeđenih igrača, ali i da je bez obzira na sve izuzetno kvalitetan.

"Lovernj, Kinzi i Bogdanović su glavni igrači i ako njih uspijemo da zaustavimo, kao i da neutrališemo ofanzivni skok crno-bijelih, mislim da ćemo da pobijedimo", uvjeren je Rimac.

Partizan će u Zagrebu igrati bez Dragana Milosavljevića, Milenka Tepića, ali i bez najnovijeg na spisku povrijeđenih - Nemanje Bezbradice.

"Svi igrači Partizana, koji ove sezone igra u snažnoj Evroligi, psihološki su pripremljeni na teške situacije, oni naporno treniraju i navikli su na maltretiranje. Navikli su i na punu dvoranu i zbog svega toga očekujem dobru utakmicu u kojoj ćemo mi biti pravi", kaže trener Cibone.

(MONDO, foto: MN Press/arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC