• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Centar Bulsa kao Tupak, Paćino, Darko...

Žoakim Noa priredio je jednu od eksplozivnijih psovačkih tirada koje se pamte na košarkaškim terenima.

Umjesto da se bore za sam vrh, Čikago Bulsi su novom teškom povredom Derika Rouza i kasnije "trejdom" Luola Denga u Klivlend postali sasvim prosječna NBA ekipa.

Ova sezona za njih je postala manje-više izgubljena, a takva, beznadežna situacija, prije ili kasnije mora da izvuče ono najgore iz igrača, koji su u takmičenje ušli sa potpuno drugačijim ambicijama i planovima.

Centru "bikova" to se desilo na gostovanju Sakramento Kingsima (99:70), kada je u trećoj četvrtini dobio isključujuću tehničku grešku.

Iznervirani Francuz je svakom sudiji ponaosob uputio istu pogrdnu poruku i to uz upiranje prstom - čisto da ne bude dileme na koga misli: "F..k you, f..k you, and f..k you!"

Na internetu su se odmah pojavila poređenja sa reperom Tupakom i prozivkama u pjesmi "Hit 'em up", kao i sa glumcem Alom Paćinom, koji je u filmu "Lice sa ožiljkom" isporučio neprevaziđenu količinu "F-bombi".

VIDEO

Pošto je riječ o košarkašu i ljutnji na sudije, nama je odmah pao na pamet Darko Miličić, sa svojim legendarnim izlivom gnijeva poslije utakmice Srbija - Grčka na Eurobasketu 2007.

VIDEO

Sportisti, jednostavno, moraju da shvate da sličnim, "gangsterskim" ispadima, samo ispadaju smiješni i nezreli pred očima cijelog svijeta. I da nešto nauče iz ovih primjera.

"Izvinjavam se svoj trojici sudija. Nije trebalo tako da se postavim prema ljudima koji samo rade svoj posao. To što sam bio frustriran ne daje mi za pravo da se tako ponašam. Nadam se da će prihvatiti moje izvinjenje", rekao je poslije "hlađenja" pod tušem Žoakim Noa, čiji otac Janik je tokom 80-ih bio među najboljim teniserima svijeta.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Rich Pedroncelli)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC