• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izazvao "ludnicu" u Zagrebu

Jusuf Nurkić iz Cedevite javno izrazio podršku crno-bijelima, a tapkaroši prodaju ulaznice po cijeni petostruko većoj od regularne.

Utakmica 19. kola ABA lige Cibona - Partizan, koja je na programu u utorak od 19 časova, mirne duše se može nazvati košarkaškim događajem sezone u Zagrebu.

Možda čak i događajem ove dekade, a svakako utakmicom za koju vlada najveće interesovanje još od finala regionalnog takmičenja 2010. godine, kada su odmjerili snage isti klubovi, a Partizan slavio Kecmanovim košem preko skoro čitavog terena.

Međutim, taj meč igran je u Zagrebačkoj areni, a ovaj će u dvorani Dražen Petrović, za koju i lokalni ljubitelji košarke teško mogu da se sjete kada je posljednji put bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Uprkos ne naročito impresivnom kapacitetu od 5.200 mjesta.

Prema informacijama koje stižu iz glavnog grada Hrvatske, veliki ex-YU derbi ovog puta će se igrati u "brazilskom" ambijentu, slično evroligaškim utakmicama Cibone i Partizana od prije 10 ili 15 godina, dok još nije bilo Jadranske lige.

Jedino što bi Dinamove "Bed Blu Bojse" trebalo da zamijene manje ekstremni navijači.

Cibona je u želji da okupi što više publike i pri tom se zahvali za podršku u dosadašnjem toku sezone, odredila više nego skromne cijene ulaznica - 10 kuna, odnosno 1,3 evra, za sve sektore.

Dio karata je podijeljen besplatno, a one koje su završile na "crnom" tržištu, prodaju se po petostruko većoj cijeni, dakle 50 kuna.



Koliko su Zagreb i njegovi žitelji ovih dana "poludjeli" za košarkom, svjedoči i poruka podrške Partizanu, koju je preko Twittera iskazao centar Cedevite Jusuf Nurkić:

"Ajmo Grobari! Uskoro demonstracija košarke!"

Kada ga je dio medija nabijedio da to čini zbog ubjedljivog poraza svog tima od Cibone u prethodnom kolu, Nurkić je poruku obrisao, ali je zato na Instagramu okačio grb košarkaškog kluba Partizan!

"Smiješno je ovo što pišu mediji. Nemam ja ništa protiv Cibone, a i nema ničega lošeg u navijanju za Partizan. Oni imaju mnogo povrijeđenih igrača, ali ipak ostavljaju srce na terenu!", objasnio je perspektivni bosanski košarkaš.

Meč "cibosa" (skor 12-6) i crno-bijelih (13-5) za oba tima je izuzetno važan u borbi za plasman na Fajnal for.

(MONDO, foto: Printscreen Sportske novosti, instagram.com/nurkic23)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC