• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Budala Galović, povreda Gašića

Trener košarkaša Partizana nazvao "budalom" ljekara iz Novog Sada koji ga je kritikovao zbog povreda.

Konferencije za novinare trenera Partizana Duška Vujoševića oduvijek su bile inspiracija za predstavnike medija. Svaka njegova riječ ima težinu, neko značenje...

Ni u četvrtak, u Klubu sportista na stadionu Partizana, uoči Kupa "Radivoja Koraća", Vujošević nije "iznevjerio".

Posebna meta trenera crno-bijelih bio je ljekar iz Novog Sada Galović koji je kritikovao Vujoševića da je izložio igrače velikom naporu na treninzima, i da su zato uslijedile teške povrede. Posljednji na spisku je Tarens Kinzi.

"Vidim, javljaju se razne budale, pogotovo taj doktor iz Novog Sada, ortodoksna budala. Ja sam u ovom poslu dugo, posvojio sam 10 uzastopnih titula u Srbiji... Kome to nije dovoljno...", rekao je Vujošević.

Nije Vujošević poštedio Galovića ni kada mu je bilo postavljeno pitanje za Viktora Gadeforša za koga se pričalo da bi mogao da dođe u Partizan.

Da li je bilo istine u tome da je Partizan želio Gadeforša?

"Istina je da smo ponudili zamjenu - doktor Galović za njega... Ma, ne nije istina".

Posvetio je Vujošević veliki dio konferencije za medije uzrocima povreda igrača, a on ih vidi u velikom broju utakmica i nedovoljno popunjenom rosteru tima, a onda se našalio:

"Evo, baš danas se na treningu povrijedio Gašić (njegov asistent, Velimir Gašić, prim. aut). Istegao je abduktor. Samo je još Todorić (sportski direktor, Dragan Todorić) ostao zdrav. Moraćemo i mi iz stručnog štaba ubuduće da se bandažiramo".

Što se tiče najavljenog dolaska Saše Pavlovića, to još ništa nije gotovo.



"On je veoma kvalitetan igrač, ali mora da se zna da nije spreman. Dogovor postoji, a ako on sutra stigne to znači da će biti završeno. Ako ne dođe od toga neće biti ništa. U svakom slučaju, ne treba očekivati da on bude spreman u potpunom kapacitetu i u skladu sa svojim kvalitetom", rekao je Vujošević.

Davis Bertans će se uskoro vratiti na teren. Vujošević je dao i tačan datum - 16. mart.

Zanimljiv je bio odgovor Vujoševića i da li u domaćoj košarci ima mladih talentovanih igrača koji bi bili interesantni Partizanu?

"Ima igrača, ali ne mogu da vam kažem, jer bi se spriječio dolazak tog igrača u Partizan, kao što se to već dešavalo, da neko spriječi da neki igrač dođe kod nas, uz korišćenje raznih veza, pa i političkih. A njima taj igrač uopšte ne treba, ali samo da ne dođe kod nas. U ovom trenutku i u ovim okolnostima to je u domenu poslovne tajne. A dalje, ima tu i menadžera, koji imaju svoje novinare. Čim neko napiše da će taj i taj igrač doći u neki klub - to znači da sigurno neće".

(Predrag Vujić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC