• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea brani trofej

U subotu u Trebinju po;inje yavr[ni turnir ko[arka[kog Kupa BiH. Titulu brani Igokea.

 U prvom polufinalnom susretu Kupa BiH koji je na rasporedu u subotu od 17 časova i 30 minuta sastaće se Igokea i Radnik iz Bijeljine. U ovom meču sve osim pobjede Igokee bilo bi veliko iznenađenje.

" Očekujemo prolaz u finale, iako ekipu Radnika ne poznajemo dovoljno dobro. Odradili smo skauting i vjerujem da ćemo se u finalu sresti sa Širokim koji nam je nanio težak poraz u Jadranskoj ligi ove godine. Stoga se nadamo da ćemo se sresti u finalu i revanširati se za taj poraz - rekao je košarkaš Igokee Goran Gajović.
U taboru bijeljinske ekipe svjesni su da će im biti potrebno čudo da izbore finale.

" Igokea je apsolutni favorit i mi u ovaj susret ulazimo skroz rasterećeni jer nemamo šta da izgubimo. Borićemo se i pokušati da napravimo iznenađenje, ali smo dobili najtežeg mogućeg rivala koji se bori za prolaz na Fajnal for Jadranske lige ", izjavio je trener Radnika Bogdan Stanojević.

U drugom polufinalu domaćin Leotar dočekaće Široki. Domaći tim se nada da uz pomoć publike može do iznenađenja.

"Ovo će za nas biti velika utakmica i prilika da ponovimo najveći rezultat u istoriji kluba pred svojom publikom. Ovo je i za klub i za grad veliki događaj i mi ćemo učiniti sve da se predstavimo u najboljem svjetlu i pokušamo da pomrsimo račune ekipi Širokog, koja je favorit. Ne razmišljamo o osvajanju trofeja, jer je to u domenu fantastike, ali znamo da možemo da pružimo jak otpor svim ekipama i nadam se da će uz podršku sa tribina u tome i uspjeti",  rekao je kapiten trebinjskog kluba Đorđije Ninković.

"Iskreno govoreći, taj kup ne donosi ništa drugo osim prestiža, tako da nam nije u prvom planu. Posebno kada se zna da nas u ABA ligi čeka teška borba za opstanak i potpuno smo fokusirani na to natjecanje. No, nadamo se finalu sa Igokeom, a onda je sve moguće. Jasno je da Leotar nije kvalitetan sastav poput našeg, ali može biti jako opasan rival. Igraju na svom terenu i to im je veliki motiv. Ipak, mislim da je jedino važno kakav će biti naš pristup", rekao je pomoćni trener Širokog Damir Vujanović.

(MONDO:Foto:MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC