• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Pavlović je naš!

Trener Partizana za MONDO potvrdio da je postignut dogovor sa dugogodišnjim NBA košarkašem.

Nekadašnji igrač Budućnosti, Jute, Klivlenda i još nekoliko NBA ekipa, Aleksandar Pavlović (30 godina, 201 cm), definitivno će postati član Partizana.

"Tačno je, dogovor je postignut. Pavlović će se u nedelju uveče pojaviti na našem prvom treningu poslije Kupa, a trebalo bi da ostane do kraja sezone", potvrdio je Vujošević za MONDO informaciju od petka kasno uveče, kada je stavljena tačka na relativno dug pregovarački proces.

Formalizacija saradnje uslijediće najvjerovatnije u ponedeljak, a ako sve bude u redu, Pavlović će debitovati 16. februara protiv Širokog u Pioniru.

Crno-bijeli (skor 13-6) dijele treće i četvrto mjesto na tabeli sa Cibonom, pa im u preostalih sedam kola ostaje da odbiju napade Budućnosti (12-8) i Igokee (11-7), kako bi plasmanom na Fajnal for napravili neophodan korak ka novom plasmanu u Evroligu.

"Pavlović nije sasvim spreman, svi znaju da je imao dugu pauzu, ali u pitanju je neosporno kvalitetan igrač na spoljnim pozicijama. Pružiće nam pomoć kakva nam je potrebna, u svakom smislu", dodao je Vujošević.

Partizan će bez najnovijeg pojačanja morati da odigra dvije utakmice Top 16 faze Evrolige, protiv Žalgirisa u gostima, odnosno Galatasaraja u Kombank areni. Pravo da debituje imaće na gostovanju Real Madridu 28. februara.

Pavlović je kao tinejdžer nastupio u dva evroligaška meča, kao član Budućnosti, ali će prve poene u elitnom kontinentalnom takmičenju upisati u crno-bijelom dresu.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC