• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: FIS nije oštetio Ivanu u Sočiju

Damir Štajner, šef Misije Srbije na OI Sočiju izjavio je za MONDO da je (FIS) prvo ponudila učešće i takmičarkama sa "B" normom.

"Ivana Kovačević je u Soči stigla kao dio Olimpijskog tima Srbije na osnovu B norme koju je osvojila u skijaškom trčanju u disciplini 10 km klasika i to je disciplina u kojoj će Ivana i učestvovati 13.februara od 11h po srednjeevropskom vremenu", prenio nam je Štajner iz Sočija i pojasnio:

"Prije dva dana na tehničkom sastanku Međunarodne skijaške federacije (FIS) pojavila se mogućnost da sve takmičarke, koje su u Soči stigle sa B normom u disciplini 10 km klasika, startuju u današnjim kvalifikacijama u skijaškom trčanju u disciplini sprint slobodnim stilom. Olimpijski komitet Srbije je, kao i velika većina drugih nacionalnih olimpijskih komiteta, prijavio Ivanu Kovačević za start nakon čega su izašle startne liste na kojima su se nalazile takmičarke sa B normama. U toku jučerašnjeg dana, FIS je doneo odluku da takmičarke sa B normama u klasičnom stil uipak neće moći da startuju u današnjem sprintu, nakon čega su izašle nove startne liste na kojoj nije bilo ni Ivane Kovačević kao ni drugih takmičarki sa B normama".

Štajner naglašava da FIS jeste promijenio odluku u toku jučerašnjeg dana, ali ni na koji način nije oštetio našu Ivanu Kovačević, obzirom na to da ona u Soči nije ni došla da bi se takmičila u sprintu.

"Ivana će prema planu i shodno normi koju je ostvarila, startovati 13.februara u disciplini 10 km klasika i vjerujemo da će je Srbija pratiti i navijati za nju.", dodao je šef Misije Srbije na OI Sočiju.
(MONDO:Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC