• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovens: Igraću preko bola

Bek šuter Crvene zvezde nije siguran da će moći da nastupi u drugoj utakmici finala plej-ofa, ali kaže da ga može spriječiti samo ozbiljna povreda.

 Ovens: Igraću preko bola  Izvor: MONDO

Kada je Crvena zvezda obezbijedila plasman na Fajnal for NLB lige, Svetislav Pešić je izrazio želju da mu tim u mečevima odluke bude "zdrav i spreman", kako bi mogao da objektivno sagleda njegovu vrijednost.

Želja mu se nije ostvarila tada, pošto je povrijeđen bio Marinović, a očigledno neće ni sada, u finalu plej-ofa domaćeg prvenstva.

U prvoj utakmici, koju je Partizan u sredu dobio rezultatom 70:58, van stroja su bili Lorens Roberts i Mirko Kovač, da bi zbog povrede u 23. minutu morao da izađe i Andre Ovens.

Da je Zvezda prilično malerozan tim - ne samo ove sezone - dokazuje način na koji je Amerikanac ispao iz utakmice.

Sa leđa je pokušao da zaustavi Slavka Vraneša, koji je sam išao na "zakucavanje". Ne samo da nije spriječio poene, već je načinio nesportski prekršaj i zaradio neugodnu povredu! Teško da je za sekundu-dve mogao da uradi više loših stvari.

Ovens je iz svlačionice izašao hramajući i požalio se na povredu Ahilove tetive desne noge.

"Ne znam tačno kako se to dogodilo, mislim da mi je (Vraneš) doskočio na prste, a ostatak moje noge se izvrnuo i čuo sam kako je nešto puklo. Vidjećemo kako ću se osjećati sutra i šta će pokazati pregled. Sada jedva mogu da se oslonim na tu nogu", izjavio je Ovens.

Uslijedilo je logično pitanje, misli li da će biti spreman za utakmicu koja je na programu u petak.

"Već neko vrijeme igram sa polomljenim prstom. Ja ne propuštam utakmice. Ako budem mogao da igram preko bola, sigurno ću igrati".

Za 18 minuta provedenih u igri postigao je pet poena, sve u prvoj četvrtini. Zvezda je i bez njega pružila jak otpor Partizanu, ali nije uspjela da iskoristi šansu koja joj se ukazala početkom posljednje dionice.

"Mislim da smo u fazi odbrane odigrali vrlo dobro, neke manje greške su nas skupo koštale i ako uspijemo da ih ispravimo, imaćemo šansu da dobijemo sljedeću utakmicu. Dobra stvar je što je ovo plej-of, tako da jedan poraz ne mora da znači kraj".

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC